0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.... Σίγουρα δεν έχουμε δεδομένα για το Σεπτέμβριο και δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει.... αλλά πείτε μου... άν κάποιος έχει την ελάχιστη (οικονομική) δυνατότητα να πάει κάπου μακρυά το ρισκάρει να μην πάει ακόμα και αν τα μόρια θα είναι ελάχιστα; Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι διαφορετικό το ελάχιστο από το καθόλου..... Τους ίδιους προβληματισμούς κάνω και εγώ.... έχω 2 μωρά και τα τελευταία χρόνια πηγαίνω στην περιφέρεια συνέχεια... μπορώ να σταματήσω εδώ?Καλό κουράγιο σε όλους μας.... γιατί αν τρελαθούμε θα υπολογίζουν σε έναν λιγότερο σιγά μη λυπηθούν!!!!!
τα μόρια όμως που δίνει κάθε σχολείο ανάλογα με τη κατηγορία του δεν μετράνε μετά τον διορισμό; γι αυτό δεν αξίζει τουλάχιστον η μετακίνηση σε μακρυνότερα μέρη; ξέρω, σκέφτομαι πολύ μακριά, αλλά αν είναι καθίσουμε και πάλι στο τιμόνι τι 50 τι 90 χλμ. αν το σχολείο δίνει περισσότερα;
τελικα ειναι κριμα για τους οικογενειαρχες.αντε εμεις οι νεοι εχουμε ορεξη και χρονο να παμε στα δυσπροσιτα και τα νησια.αλλωστε το μονο που θελουμε ειναι δουλεια και δεν μας αγχωνουν τοσο τα μορια.αυτοι ομως που εχουν υποχρεωσεις στον τοπο τους ζητω που καηκανε!
δλδ. τελικά παίρνεις παραπάνω μόρια σε δυσπρόσιτα ή όχι? και γιατί δεν αξίζουν??