*

Αποστολέας Θέμα: Αύξηση ωραρίου  (Αναγνώστηκε 549400 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αύξηση ωραρίου
« Απάντηση #448 στις: Απριλίου 20, 2012, 06:48:33 pm »
Κανονικά βάσει νόμου πρέπει να κάθεσαι όλο το 7ωρο.είτε έχεις δουλειά είτε δεν έχεις....
Από την στιγμή που 9 στους 10 διευθυντές σου δίνουν το οκ να φύγεις επειδή δεν έχεις μάθημα αυτό δεν σημαίνει οτι είσαι "κοπανατζής"... Και επειδή υπάρχει σχέση αλληλεγγύης μεταξύ διευθυντή- συναδέλφων είναι δύσκολο να καθιερωθεί αυτό....
Marinadim επειδή λες να αποδεχτούμε ότι μέρος της δουλειάς μας θα γίνεται στο σπίτι, εγω σου λέω προσωπικά οτι από την στιγμή που μου(μας) έκοψε(-αν) το επίδομα εξωδιδακτικής απασχόλησης κάνω όλες τις δουλειές στην ώρα στη διάρκεια του 7ωρου.. Οπότε αφού δεν υπάρχει αυτό το επίδομα,στο σπίτι μου δεν κάνω καμία κίνηση να ανοίξω βιβλίο-τέτράδιο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:56 »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Απριλίου 20, 2012, 06:48:42 pm »
@kinegiros:

για μένα το να κάνεις 2 ώρες μάθημα και μετά να φεύγεις, ναι είναι κοπάνα από την δουλειά σου!

Η άποψη σου είναι. Αλλά να ξέρεις ότι είναι προσβλητική για όσους δεν το βλέπουν όπως εσύ, οπότε φιλικά σου λέω να προσέχεις πως εκφράζεις τις απόψεις σου γιατί τα ψήγματα δίκιου που έχεις εξαερώνονται από τον τρόπο που εκφράζεσαι.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην υπάρχει δουλειά να κάνεις στο σχολείο. ο ισχυρισμός "αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις τότε γιατί να κάτσεις, για να ξύνεσαι" είναι άκυρος. ΠΑΝΤΑ υπάρχει δουλειά. Και αν δεν έχεις προσωπική δουλειά, ρώτα τον διευθυντή σου αν υπάρχει κάτι να κάνεις, και να είσαι σίγουρος ότι θα σου βρει όχι 1 αλλά 100 δουλειές που πρέπει να γίνουν!

Αποκλείεται να μην έχεις δουλειά να κάνεις όπου και αν βρίσκεσαι στον πλανήτη. ΑΛΛΑ. Μιλάμε για δουλειά που άπτεται του σχολείου, εντός σχολείου όπως θέλεις εσύ, οπότε αν ΔΕΝ ΕΧΩ τότε ΔΕΝ ΕΧΩ. Αν ψάχνω να βρω, τότε ΜΠΟΡΕΙ και να βρω. Αν βρω και τελειώσω και ψάχνω να βρω αλλά δεν βρίσκω τότε πάλι δεν έχω δουλειά, μπορώ να φύγω? Αν το θέμα δηλαδή είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ τότε κακός ωρύεσαι, οπότε πάμε στο άλλο για τον Δ/ντη που είπες.

Για τον Δ/ντη να με συγχωρείς αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να προσφέρομαι συνεχώς. Ένα σχολείο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βασίζεται στην εθελοντική προσφορά ορισμένων συναδέλφων. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ (πληρώνεται γιαυτό) του Δ/ντη να ξέρει ποιος συνάδελφος τελείωσε το διδακτικό του ωράριο και να του αναθέσει το όποιο έργο (συμβατό πάντα με τον σχολείο και τις ικανότητες του εκπαιδευτικού). Αν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ την δουλειά του αυτή τότε κρίνετε ανεπαρκής αφού δεν μπορεί να διοικήσει την σχολική μονάδα και οδηγεί εκπαιδευτικούς σαν εσένα να κατηγορούν τους συναδέλφους τους γιατί δεν έχει το κουράγιο ή την αντίληψη ή την τόλμη να καταλάβει/να αποδεχτεί ότι η ευθύνη που τα πράγματα δεν λειτουργούν είναι του Δ/ντη του.
Οπότε ακόμα μια φορά σου λέω ότι κοιτάς σε λάθος μεριά και προφανώς το σχολείο στο οποίο εργάζεσαι τόσο καιρό δεν έχει αποτελεσματική Δ/νση.

εξάλλου απορώ πως είναι δυνατόν να μην έχεις να κάνεις κάτι (διόρθωση έστω προετοιμασία για την επόμενη μέρα).
Αλλά όπως είπε και η marinadim, θα προτιμούσαμε να δουλέψουμε σπίτι μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι όλος ο κόσμος το εύχεται αυτό! χιλιάδες γραφειάδες του δημοσίου γιατί να μην δουλεύουν και αυτοί στο σπίτι τους? να παίρνουν την δουλειά και να την κάνουν στο Laptop τους στην ησυχία του σπιτιού τους; Διαφωνώ με την λογική αυτή. Οι υπόλοιποι δηλαδή γιατί να μην δουλεύουν και αυτοί από σπίτι τους;

Συγνώμη αλλά ΑΝ έχω να διορθώσω κάτι τότε είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου που θα το διορθώσω στον χρόνο που κρίνω ότι πρέπει να διορθωθεί. Οπότε κάποιες φορές μπορείς να διορθώσεις στο σχολείο και κάποιες όχι. Το γιατί ΔΕΝ θα διορθώσεις/προετοιμάσεις στο σχολείο, θα έπρεπε με την εμπειρία σου να το ήξερες αλλά και να μην ήξερες τότε να θυμηθείς όσα γράφουν συνάδελφοι σου στο φόρουμ. Killbill κάνεις το ΜΕΓΙΣΤΟ λάθος να ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ την κατάσταση στο σχολείο σου στο επίπεδο που το βιώνεις εσύ και όπως το αντιλαμβάνεσαι ΕΣΥ. Ως μαθηματικός που είσαι με τόσα ερεθίσματα που έχεις λάβεις από τόσα πόστ που έχεις διαβάσει στο φόρουμ θα έπρεπε να μπορεις να ενεργοποιήσει την ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου και να δεις τι άλλο ισχύει εκεί έξω και γιατί τόσοι άνθρωποι λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα από όσα εσύ λες. Αν δεν το κάνεις αυτό τότε είναι σαν να αποκαλείς ΟΛΟΥΣ τους άλλους π.χ. "κοπανατζήδες" και άλλους πιθανούς χαρακτηρισμούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούν μαζί σου.

Καταλήγοντας, να σε ενημερώσω ότι το επάγγελμα μας δεν έχει σχέση με την γραφειοκρατική δουλειά του μέσου δημοσίου υπαλλήλου. Στο σπίτι μου όταν είμαι, το μυαλό μου μπορεί να δουλεύει στο σχεδιασμό του μαθήματος μου. Ο μέσος δημόσιος υπάλληλος δεν το κάνει αυτό. Η δημιουργικότητα του εξαντλείτε στην καλύτερη στο πως θα περνάει τα δεδομένα στο excel ευκολότερα και ποια γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσει. Αν θέλει λοιπόν μπορεί να πάρει την δουλειά αυτή στο σπίτι του αλλά δεν μπορεί να πάρει το κοινό που δέχεται μαζί του. Ούτε και εμείς μπορούμε να πάρουμε τους μαθητές μας και εκτελούμε το ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ καθήκον μας στο σχολείο. Για την εκπλήρωση αυτού του διδακτικού καθήκοντος ένα μεγάλος μέρος απαιτεί να δουλέψουμε στο σπίτι αφού ο χρόνος στο σχολείο είναι περιοριστικός, γεμάτος βαβούρα και άλλα καθήκοντα άσχετα με την διδασκαλία μας. Κάποτε αυτό είχε αναγνωρισθεί και ως επίδομα εξωδιδακτικής εργασίας. Αν εσύ είσαι δημιουργικός στο σχολείο κατά τον σχεδιασμό ή την αξιολόγηση της διδασκαλία σου τότε μπράβο σου, εγώ όπως και άλλοι κάνουμε καλύτερη δουλειά στο σπίτι, όπως εγώ σέβομαι τον δικό σου τρόπο σεβάσου και εσύ τον δικό μου
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2012, 07:01:01 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:06:46 pm »
Σήμερα σε μια σχετική κουβέντα στο γραφείο έμαθα το εξής ενδιαφέρον: στην Κύπρο οι καθηγητές υποχρεούνται να διορθώνουν τα γραπτά στο σχολείο τους και να τα παραδίδουν στον διευθυντή αυθημερόν.

Με λίγη σκέψη παραπάνω στο σπίτι, αργότερα σκέφτηκα το εξής καθολου απίθανο κατ΄εμέ ( σύμφωνα με συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω) σενάριο:

Καθηγητής βάζει διαγώνισμα τετραμήνου στην τάξη του. Παίρνει τα γραπτά στο σπίτι του.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:10:29 pm »
Σήμερα σε μια σχετική κουβέντα στο γραφείο έμαθα το εξής ενδιαφέρον: στην Κύπρο οι καθηγητές υποχρεούνται να διορθώνουν τα γραπτά στο σχολείο τους και να τα παραδίδουν στον διευθυντή αυθημερόν.

Με λίγη σκέψη παραπάνω στο σπίτι, αργότερα σκέφτηκα το εξής καθολου απίθανο κατ΄εμέ ( σύμφωνα με συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω) σενάριο:

Καθηγητής βάζει διαγώνισμα τετραμήνου στην τάξη του. Παίρνει τα γραπτά στο σπίτι του.
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:56 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:12:35 pm »
δεν ισχυει για ολους, αλλα κατι θειαδες και κατι μπαρμπαδες την κοπανανε για να πανε στη λαικη παραδιπλα, η για μικροδουλιτσες και ξαναρχονται, η τοπικη κοινωνια τους βλεπει και οι χαρακτηρισμοι ειναι αναποφευκτοι

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:14:11 pm »
δεν ισχυει για ολους, αλλα κατι θειαδες και κατι μπαρμπαδες την κοπανανε για να πανε στη λαικη παραδιπλα, η για μικροδουλιτσες και ξαναρχονται, η τοπικη κοινωνια τους βλεπει και οι χαρακτηρισμοι ειναι αναποφευκτοι

Έχεις δίκιο... :D
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:16:14 pm »

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2012, 07:18:01 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:21:14 pm »
πάντως πουθενά στο εξωτερικό ο καθηγητής δεν κάνει το 3ωρό του και φεύγει από το σχολείο.
Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα.
Kinegiros λες να εχεις δίκιο και ολόκληρη η Ευρώπη να πέφτει έξω?

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ΜΟΝΟ οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ισχυρίζονται ότι δουλεύουν και στο σπίτι και όχι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τομέα, θα δουλευαν στο σπίτι με περισσότερη ησυχία και αυτοσυγκέντρωση. Γιατί ΜΟΝΟ οι εκπαιδευτικοί πρέπει να το κάνουν αυτό δηλαδή;

Παλιά δούλευα σε εταιρία πληροφορικής. Είμασταν στον ίδιο χώρο περίπου 30 εργαζόμενοι. Τηλέφωνα να χτυπάνε, ομάδες να συζητάνε έντονα, project managers να βρίζουν. Αυτό δηλαδή δεν είναι βαβούρα;

Ποτέ μου δεν δικαιολογήθηκα για το ωράριό μου ότι δουλεύω και σπίτι ήσυχα φορώντας τις πυτζάμες μου, ρίχνοντας και μια ματιά στο ποδόσφαιρο, και ρίχνοντας και έναν υπνάκο και συνεχίζοντας αργότερα αφού η μαμά μου θα μου έχει φέρει την πορτοκαλάδα μου στο κρεβατάκι μου.
Καιποιός δεν θα ήθελε να δούλευε στο σπίτι. Μόνο ο εκπαιδευτικός θέλει τόση συγκεντρωση και ησυχία ρε παιδί μου?
Το θεωρώ φθηνή δικαιολογία για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:27:07 pm »
Φοβάμαι πως εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με κατι άλλο! Μα ειναι δυνατόν να συγκρινουμε το επαγγελμα του εκπ/κου με του δημοσιου υπαλληλου, ειτε αυτος ειναι καλος, ειτε όχι?
Ο δημοσιος υπαλληλος δουλευει 11 μηνες το χρονο επι 8 ωρες την ημερα.
Ο εκπαιδευτικος 8 μηνες και 12 μερες το χρονο επι 10 ωρες την ημερα. Αρα το ιδιο δουλευουν, σε διαφορετική "συχνότητα",
και στο φιναλε επιλογη ηταν του καθενος απο μας με τι θελουμε να ασχοληθουμε. Γνωστα τα μεν , γνωστα και τα δε.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:36:03 pm »
@ Kinegiros

φυσικά και θα μπορούσε να είχε δώσει τα θέματα απο πριν. Αυτό δε σημαίνει ότι ο "μαθητής" θα έγραφε και καλά κιόλας... Συνήθως δεν γράφουν καλά γιατί δεν τους πολυενδιαφέρει - σου λέει πληρώνω αρα θα τσιμπήσω και τον βαθμουλάκο. Όμως ο καθηγητής πρέπει κάπως να δικαιολογήσει τον βαθμό του τετραμήνου αλλιώς θα τον κράξουν οι υπόλοιποι μαθητές...θα αρχίσουν μα κύριε, ο τάδε έγραψε 2 και έχει 19!!! ενώ αν το 2΄έχει βρει τρόπο να γίνει 19 τότε όλα οκ.

Δε σου τα λέω ελαφρά τη καρδία αυτά...τα έχω δει και σου τα λέω...

σήμερα με πήρε τηλέφωνο στο γραφέιο εκπ/κός και μου είπε αυτολεξεί το εξής:
σε παρακαλώ, μεσολάβησε να εξαιρεθώ απο την επιτήρηση στο τάδε σχολείο γιατί δεν αντέχω τον τάδει ( διευθυντή ) και την τάδει ( μέλος της λυκειακής επιτροπής). Να με βάλετε σε άλλο σχολείο,΄οχι σε αυτό...

Στην ερώτησή μου γιατί - η απάντησή της ήταν
γιατί ερχόταν η τάδε κάθε τόσο επάνω και ρώταγε τα παιδιά τι έγραφαν και ουσιαστικά υπεδείκνυε απαντήσεις!!!!!!!!!!!
αν αυτό γίνεται σε πανελλαδικές παρουσία επιτηρητών, εύκολα μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται σε ένα απλό διαγώνισμα τετραμήνου!!!

Δυστυχώς, επειδή εσύ δεν τα κάνεις, ( και αυτό είναι προς τιμήν σου και προς τιμήν του κλάδου συνολικά) δεν μπορείς να αντιληφθείς τι γίνεται απο άλλους - λίγους - που τα κάνουν!!
Υπάρχει κόσμος που έχει ξεφύγει, δεν αντιλαμβάνεται ουτε την έννοια της ντροπής ούτε την έννοια του φιλότιμου. ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι και ο κόσμος που "χει βγάλει το όνομα" και στους υπόλοιπους.

τέλος όσον αφορά τους λοιπούς δ.υ. σας βεβαιώ ότι υπάρχουν πολλοι απο εμάς που παίρνουμε δουλειά στο σπίτι και ξενυχτάμε κιολας.... Εγώ ας πούμε την απογραφή και το survey τις έκανα απο το σπίτι μου. Επίσης, πολλές απο τις μεταθέσεις τις πέρασα το απόγευμα στο -τότε- γραφείο που υπήρχε στην πόλη στην οποία κατοικώ. Σαν κι εμένα υπάρχουν και πολλοί άλλοι δυ που κάνουν ανάλογα πράγματα. Δεν έχουν όμως μόνο οι εκπ/κοι το προνόμιο του "εξωδιδακτικού"  Το φιλότιμο και τη φιλέργεια ή την έχεις ή δεν την έχεις.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

bob10

• Επισκέπτης
« Απάντηση #458 στις: Απριλίου 20, 2012, 07:40:44 pm »
Παλιά δούλευα σε εταιρία πληροφορικής. Είμασταν στον ίδιο χώρο περίπου 30 εργαζόμενοι. Τηλέφωνα να χτυπάνε, ομάδες να συζητάνε έντονα, project managers να βρίζουν. Αυτό δηλαδή δεν είναι βαβούρα;
Φυσικά, αλλά το ενδεχόμενο λάθος από τη βαβούρα, δε σε ξεφτιλίζει σε 30 παιδιά, και κατ' επέκταση σε όλο το σχολείο. Μεταξύ ενηλίκων συγχωρούνται ευκολότερα τα λάθη.
Στο σχολείο, αν έχεις καρέκλα, δεν έχεις ούτε επαρκή χώρο για τα πράγματά σου, και σε διακόπτουν συνέχεια "που είναι η μπάλα", "χτύπησα", έρχεται ο συνάδελφος να σου πει κάτι, κάνεις γραμματειακή υποστήριξη, πας στο ΙΚΑ, σε τράπεζα, να βρεις υδραυλικό, κλπ. Και φυσικά, οι φιλότιμοι, όχι όλοι...
Ποτέ μου δεν δικαιολογήθηκα για το ωράριό μου ότι δουλεύω και σπίτι ήσυχα φορώντας τις πυτζάμες μου, ρίχνοντας και μια ματιά στο ποδόσφαιρο, και ρίχνοντας και έναν υπνάκο και συνεχίζοντας αργότερα αφού η μαμά μου θα μου έχει φέρει την πορτοκαλάδα μου στο κρεβατάκι μου.
Όταν άρχισα να διαβάζω το σχόλιο σου, σκέφτηκα "δεν έχει οικογένεια". Πράγματι λοιπόν δεν έχεις, διότι οι περισσότεροι πρέπει να πάνε πορτοκαλάδα στα παιδιά τους, και δεν περιμένουν τη μαμά τους να τους φέρει.
Μόνο όταν κάνεις οικογένεια θα καταλάβεις ότι το πιο σπαστικό στη δουλειά του εκ/κου, είναι ότι γυρνάει σπίτι, και έχει στο μυαλό του συνέχεια πότε θα βρει χρόνο (συνήθως όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο, που είσαι ΠΤΩΜΑ) να δουλέψει για το μάθημά του.
Και τι δε θα 'εδινα να γύρναγα σπίτι, όσο αργά και να ήταν, έτοιμη για την άλλη μέρα, χωρίς τη διαρκή έγνοια της δουλειάς.

Αποσυνδεδεμένος EVILINA89

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Απριλίου 20, 2012, 08:02:29 pm »
Aν σας "βαραίνει" ψυχολογικά, γιατί δεν αλλάζατε επάγγελμα; Δεν είναι ευχάριστο να ακούμε μόνο μιζέρια. Ο εκπαιδευτικός έχει αυτό, ο εκπαιδευτικός περνάει εκείνο, ο εκπαιδευτικός δουλεύει απογεύματα κλπ
Ωραία, δουλεύει απογεύματα αλλά εχει διακοπές μακράς διαρκείας και μάλιστα κρατούν το χορό η μία μετά την αλλη όλο το χρόνο.
Εγω είμαι νηπιαγωγός και δεν παραπονέθηκα. Μου αρέσει η δουλειά μου και με γεμίζει ικανοποίηση.
Και όπως σωστά είπε ο MARKOS, κάντε με σαν τον άλλον δημόσιο υπάλληλο, αυτό δεν μπορεί να γίνει.Αν ρωτούσαμε εναν άλλο δημόσιο υπάλληλο ισως να θέλει να δουλεύει όπως τον εκπαιδευτικό.
Tα χρόνια δεν έχουν καμία σημασία.

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Απριλίου 20, 2012, 08:07:10 pm »
Φυσικά, αλλά το ενδεχόμενο λάθος από τη βαβούρα, δε σε ξεφτιλίζει σε 30 παιδιά, και κατ' επέκταση σε όλο το σχολείο. Μεταξύ ενηλίκων συγχωρούνται ευκολότερα τα λάθη.

Κάνεις μεγάλο λάθος! αν έκανες λάθος στην εταιρία όχι μόνο θα ξεφτιλιστείς αλλά το χειρότερο θα χάσεις και τη δουλειά σου! τουλάχιστον αν κάνεις λάθος στην εκπαίδευση δεν θα σε απολύσει κανείς!

Πολύ κυριολεκτικά πήρες τα λογια μου με την πορτοκαλάδα ρε συ! έλεος! ήθελα απλά να δείξω την άνεση του να δουλεύεις από σπίτι και ότι ο οποιοσδήποτε θα το ζήλευε. Δεν σημαίνει ότι μένω με την μαμά μου και μου φέρνει την πορτοκαλάδα μου!  :D

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Απριλίου 20, 2012, 08:07:54 pm »
πάντως πουθενά στο εξωτερικό ο καθηγητής δεν κάνει το 3ωρό του και φεύγει από το σχολείο.
Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα.
Kinegiros λες να εχεις δίκιο και ολόκληρη η Ευρώπη να πέφτει έξω?

Eξακολουθείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια!
Μπορεί να μην φεύγουν από το σχολείο πριν τις 4 (στην Αγγλία τουλάχιστον που γνωρίζω πολύ καλά) αλλά έχουν άλλες παροχές στο χώρο της δουλειάς τους.
Προείπα, αλλά μάλλον δεν θες να προσέξεις, μέσα στην τάξη υπάρχει δεύτερος εκπαιδευτικός/βοηθός, πηγαίνουν και οι γονείς που δεν έχου δουλειά και βοηθούν στη διδασκαλία (δεν συμφωνώ και πολύ ,αλλά άλλη κουβέντα μεγάλη), υπάρχουν όλες οι ειδικότητες (ξένων γλωσσών, πληροφορικής, μουσικής κλπ κλπ) στο σχολέιο από την πρώτη μέρα λειτουργίας και όταν τα παιδιά είναι σε αυτά τα μαθήματα οι εκπαιδευτικοί έχουν κενό (παραμένουν στο σχολείο), υπάρχει καντίνα για να φάνε (καλό φαγητό για τα δεδομένα της Αγγλίας εκεί που ήμουν εγώ), την ώρα του φαγητού υπάρχουν ταρπεζοκόμοι που ασχολούνται ΜΟΝΟ αυτοί με τα παιδιά και το φαγητό τους, ο κάθε εκπαιδευτικός έχει το γραφείο του (όχι έπιπλο, αλλά χώρο) με βιβλιοθήκη και υπολογιστή, υπάρχουν στο σχολείο όλα τα απαραίτητα υλικά για να προετοιμάσει το μάθημα του και να κάνει ό,τι άλλη δουλειά χρειαστεί, υπάρχει διοικητικό προσωπικό για τις μη εκπαιδυετικές εργασίες....

Λίιιιιιιγο διαφορετικά από την Ελλάδα, ε?????
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687