0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@kinegiros:για μένα το να κάνεις 2 ώρες μάθημα και μετά να φεύγεις, ναι είναι κοπάνα από την δουλειά σου!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην υπάρχει δουλειά να κάνεις στο σχολείο. ο ισχυρισμός "αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις τότε γιατί να κάτσεις, για να ξύνεσαι" είναι άκυρος. ΠΑΝΤΑ υπάρχει δουλειά. Και αν δεν έχεις προσωπική δουλειά, ρώτα τον διευθυντή σου αν υπάρχει κάτι να κάνεις, και να είσαι σίγουρος ότι θα σου βρει όχι 1 αλλά 100 δουλειές που πρέπει να γίνουν!
εξάλλου απορώ πως είναι δυνατόν να μην έχεις να κάνεις κάτι (διόρθωση έστω προετοιμασία για την επόμενη μέρα).Αλλά όπως είπε και η marinadim, θα προτιμούσαμε να δουλέψουμε σπίτι μας.Αγαπητοί συνάδελφοι όλος ο κόσμος το εύχεται αυτό! χιλιάδες γραφειάδες του δημοσίου γιατί να μην δουλεύουν και αυτοί στο σπίτι τους? να παίρνουν την δουλειά και να την κάνουν στο Laptop τους στην ησυχία του σπιτιού τους; Διαφωνώ με την λογική αυτή. Οι υπόλοιποι δηλαδή γιατί να μην δουλεύουν και αυτοί από σπίτι τους;
Σήμερα σε μια σχετική κουβέντα στο γραφείο έμαθα το εξής ενδιαφέρον: στην Κύπρο οι καθηγητές υποχρεούνται να διορθώνουν τα γραπτά στο σχολείο τους και να τα παραδίδουν στον διευθυντή αυθημερόν. Με λίγη σκέψη παραπάνω στο σπίτι, αργότερα σκέφτηκα το εξής καθολου απίθανο κατ΄εμέ ( σύμφωνα με συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω) σενάριο: Καθηγητής βάζει διαγώνισμα τετραμήνου στην τάξη του. Παίρνει τα γραπτά στο σπίτι του.
δεν ισχυει για ολους, αλλα κατι θειαδες και κατι μπαρμπαδες την κοπανανε για να πανε στη λαικη παραδιπλα, η για μικροδουλιτσες και ξαναρχονται, η τοπικη κοινωνια τους βλεπει και οι χαρακτηρισμοι ειναι αναποφευκτοι
Παλιά δούλευα σε εταιρία πληροφορικής. Είμασταν στον ίδιο χώρο περίπου 30 εργαζόμενοι. Τηλέφωνα να χτυπάνε, ομάδες να συζητάνε έντονα, project managers να βρίζουν. Αυτό δηλαδή δεν είναι βαβούρα;
Ποτέ μου δεν δικαιολογήθηκα για το ωράριό μου ότι δουλεύω και σπίτι ήσυχα φορώντας τις πυτζάμες μου, ρίχνοντας και μια ματιά στο ποδόσφαιρο, και ρίχνοντας και έναν υπνάκο και συνεχίζοντας αργότερα αφού η μαμά μου θα μου έχει φέρει την πορτοκαλάδα μου στο κρεβατάκι μου.
Παράθεση από: killbill στις Απριλίου 20, 2012, 07:21:14 pmΠαλιά δούλευα σε εταιρία πληροφορικής. Είμασταν στον ίδιο χώρο περίπου 30 εργαζόμενοι. Τηλέφωνα να χτυπάνε, ομάδες να συζητάνε έντονα, project managers να βρίζουν. Αυτό δηλαδή δεν είναι βαβούρα;Φυσικά, αλλά το ενδεχόμενο λάθος από τη βαβούρα, δε σε ξεφτιλίζει σε 30 παιδιά, και κατ' επέκταση σε όλο το σχολείο. Μεταξύ ενηλίκων συγχωρούνται ευκολότερα τα λάθη.
πάντως πουθενά στο εξωτερικό ο καθηγητής δεν κάνει το 3ωρό του και φεύγει από το σχολείο.Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα.Kinegiros λες να εχεις δίκιο και ολόκληρη η Ευρώπη να πέφτει έξω?