0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με ενοχλεί όταν βλέπεις ένα μπάχαλο και αντί να θελήσεις να το φτιάξεις αποδέχεσαι απλά το ότι είναι μπάχαλο και αναζητάς εναλλακτικούς χώρους εργασίας. ( και πάλι, όχι εσύ προσωπικά, γενικα΄μιλάω)
Αλλά αλήθεια, με ενοχλεί όταν βλέπεις ένα μπάχαλο και αντί να θελήσεις να το φτιάξεις αποδέχεσαι απλά το ότι είναι μπάχαλο και αναζητάς εναλλακτικούς χώρους εργασίας. ( και πάλι, όχι εσύ προσωπικά, γενικα΄μιλάω)
Πράγματι σε σχολειο επί εποχής ΔΝΤ δεν έχω δουλέψει όμως να σου πω γιατί το "γύρισα" στη διοίκηση; Γιατί μ αυτά που έβλεπα και άκουγα στα σχολεία απο "συναδέλφους" ντρεπόμουν να πω τι δουλειά κάνω. Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι ρε παιδιά απελπιστικά λίγοι αυτοί που δεν είναι έτσι. Ειδικά οι "παλιές καραβάνες" σέρνονταν...και άμα κάποιος πιο νέος προσπαθούσε να κάνει κάτι πιο νεωτεριστικό έτρωγε τρελό άκυρο. Ε εμένα αυτά δε μου άρεσαν ( συν του ότι βέβαια δεν έβλεπα μετάθεση με την καμία για εκεί που ήθελα οπότε....μια χαρά είναι το γραφείο...άμα θες να είσαι δημιουργικός και σωστός είσαι παντού).
Μήπως η συζήτηση πρέπει να επανέλθει στο θέμα που είναι η αύξηση του ωραρίου? Γιατί όσα διαβάζω μου θυμίζουν έναν μαθητή μου που έχει εμμονές (για να μην πω τίποτα άλλο) σε πολύ συγκεκριμένα θέματα με αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι το θέμα μας αυτός να καταλήγει πάντα να μιλά είτε για την Χρυσή Αυγή, είτε για τους Τούρκους λέγοντας μας πως "Τούρκος καλός μόνο νεκρός".
12 πήγε και ακόμη δεν έχω τελειώσει με την προετοιμασία μου για τα αυριανά μαθήματα. Αν αυξηθεί το ωράριο δεν θα έχω τελικά καθόλου χρόνο για το pde...
Προσωπικά θεωρώ και το αποτέλεσμα των εκλογών προβλέψιμο, αλλά ακόμα πιο προβλέψιμη θεωρώ τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο νικητής των εκλογών. Η μόνη ελπίδα θα ήταν η εκδήλωση κάποιας αντίδρασης από τον κλάδο μας για το θέμα του ωραρίου, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν το βλέπω πιθανό.
http://www.youtube.com/watch?v=ngH5KDTPlmEhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EiMqH0V46FU
ας διαλέξει η ελληνική κοινωνία. θέλει τα παιδιά να κάνουν μάθημα με καταπονημένους εργαζομένους ή με αποδοτικούς εκπαιδευτικούς;
Και δεν υποστηρίζω ότι στο χώρο της εκπαίδευσης είναι όλα αγγελικά πλασμένα, καμία σχέση. Ούτε όμως θεωρώ ότι είμαστε πιο τεμπέληδες και διεφθαρμένοι από άλλους κλάδους δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι μάχονται στοιχειωδώς για τα δικαιώματά τους (φανταζόμαστε άραγε τι θα έπρεπε να είχαν αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα οι εφοριακοί ή οι υπάλληλοι πολεοδομίας με το σκεπτικό ότι ένα σωρό συνάδελφοί τους "λαδώνονται" απροκάλυπτα;)
Εγώ έχω να προτείνω να κοιμόμαστε κι εκεί....Ας κάνουμε μια αίθουσα για τους καθηγητές άπό μακριά να μην πληρώνουν οι άνθρωποι ενοίκιο και ξεπαραδιάζονται. Α, μπορούν το βράδυ να έρχονται όσοι θέλουν από εκεί.....να παρέχουμε κάθε είδους περιποίηση μπας και μείνουν όλοι ευχαριστημένοι με μας τους τεμπέληδες εκπιδευτικούς που δεν κάνουμε τίποτα παρά μόνο κάθομαστε......Αλήθεια, γιατί οι γιατροί των νοσοκομείων που κάνουν απογευματινά ιατρεία παίρνουν 90 ευρώ για κάθε επίσκεψη;;;Ας παίρνουμε κι εμείς τόσα για κάθε επίσκεψη μαθητή που θα έρχεται..... Μόνοι μας αλληλοφαγωνόμαστε...Καλά κάνουν όλοι και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....