0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε utenar θα απαντήσω αμέσως στις αιτιάσεις που σε απασχολούν:1) Δεν κάνουν όλες οι ειδικότητες ιδιαίτερα. 2) Δεν κάνουν ιδιαίτερα ( για ηθικούς λόγους) κάμποσοι των "κύριων" ειδικοτήτων ( και ενώ θα μπορούσαν μια και πριν διοριστούν ήταν φροντιστές και ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά).3) Τα ιδιαίτερα απαγορεύονται από τον νόμο 1566/85 με προτεινόμενη ποινή την οριστική παύση. Εάν όμως οι "Ελληναράδες" που τα λένε αυτά, από τη μιά θέλουν να φωνάζουν τον δάσκαλο του σχολείου τους για το παιδί τους ( όποιος το δεχτεί), και να τον πληρώνουν για την εμπειρία του αλλά και για να βάζει μεγάλο βαθμό σε σχέση με τους άλλους (αντί να φωνάξουν τον φροντιστή ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ παροχής υπηρεσιών-αλλιώς είναι κοινοί απατεώνες όπως αυτοί που κατηγορούν γενικεύοντας με αχαρακτήριστο τρόπο), και από την άλλη να ζητούν να παίρνει τα διπλάσια από τον εκπαιδευτικό η "αφαντομουτσουνάρα" τους ( που είναι απόφοιτοι δημοτικού, κλητήρες Υπουργείου που μπήκαν από το παράθυρο και "περνιούνται για έξυπνοι" κιόλας), [/b]ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ( Γενόμενοι μάλιστα συνεργοί στο αδίκημα της φοροδιαφυγής).4) Προσωπικά φέτος, διόρθωσα 1200 γραπτά ( ΔΕΝ βάζω τις πανελλήνιες διότι πληρωνόμαστε έξτρα). Τεστ και διαγωνίσματα. Τα μέτρησα! Δεν μιλώ στον αέρα! Σε ρωτώ ευθέως: Δεν χρειαζόμουν 10 min για το καθένα? Καλώς: 1200χ10min = 12000min=25 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Πόσες μέρες καθόμαστε? 20 ιούλιος, 20 Αύγουστος ( έλεος ! Μην βάλω τα σαββατοκύριακα! Ο Ελληναράς που τα λέει αυτά δηλαδή, μετράει και τα σαββατοκύριακα όταν παίρνει κανονική άδεια?), 20 μέρες χριστούγεννα και Πάσχα. Συνολο: 60( Δεν βάσω θερινή υπηρεσία) μέρες. Μείον τις 25 που προανέφερα: 35 μέρες. Κάθε εργάσιμη μέρα είμαι στο σχολείο 8-2 ( Μην μου πεις ότι δεν το τηρούν όλοι. Πολλοί το τηρούν - είμαι σε σχολείο στην Αθήνα - και εγώ πάντως το τηρώ απαρέγκλιτα ΑΚΡΙ
Ο κλάδος ............κοιμάται
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 30, 2012, 10:51:21 pmΠαράθεση από: PA στις Αυγούστου 30, 2012, 10:49:26 pmΧαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.Επίσης θα ήταν καλό να το βάλεις σε κανα δημοφιλές blog που όλη την ώρα μας βρίζουνΣυμφωνω!
Παράθεση από: PA στις Αυγούστου 30, 2012, 10:49:26 pmΧαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.Επίσης θα ήταν καλό να το βάλεις σε κανα δημοφιλές blog που όλη την ώρα μας βρίζουν
Χαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.