0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το νέο έρχεται από άτομο που συναντήθηκε με τον ίδιο τον υπουργό στα πλαίσια καθορισμένης συνάντησης την περασμένη βδομάδα και μετέφερε τα λόγια του:η αύξηση θα γίνει,όσοι δε συμπληρώνουν ωράριο θα αναλάβουν εργασία μέσα στο σχολείο,προφανώς γραμματειακή υποστήριξη...
Ας μη λέμε μισές αλήθειες.. η (ξένη) τρόικα μια χαρά ζητούσε ΚΑΙ μειώσεις μισθών - και ειδικά στον ιδιωτικό τομέα που δεν χρηματοδοτείται καν από τον προϋπολογισμό, και ακόμα ζητάει (με παράλληλη μερική μείωση των τιμών, για να μην "αγανακτεί" πολύ το πόπολο). Ο λόγος; Για να γίνουν ευκολότερες οι.. "ξένες επενδύσεις". Είναι βολικό να έχεις ένα "ευρωπαϊκό Μπανγκλαντές" στα πόδια σου να κάνεις μπίζνες Οπότε.. θα δουλεύετε περισσότερο, θα αμοίβεστε λιγότερο και θα λέτε και ευχαριστώ που δεν σας απέλυσαν (ακόμα). Το πέτυχαν μερικώς και έπεται συνέχεια. Μην δω κανέναν να πέφτει από τα σύννεφα, ε
.............................Ευχαριστώ τον υπουργό της Παιδείας γιατί με την αύξηση ωραρίου από την μία και την ταυτόχρονη μείωση του μισθού από την άλλη ανανεώθηκε, ίσως και σώθηκε, ο γάμος μου. Τώρα δεν βλεπόμαστε σχεδόν ποτέ με την γυναίκα μου παρά μόνο αργά το βράδυ όταν σχολάω από το σουβλατζίδικο στο οποίο δουλεύω μετά το σχολείο. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η καθημερινή τριβή που όλοι ξέρουμε ότι φθείρει τη σχέση.............συνεχίζεται....http://pekp.gr/?p=35522
Καλο! Για να δούμε γιατί καμιά φορά νομίζουμε ότι βλέπουμε!!!!!! (Κι εγώ επίσης)
Ξανανοίγει η συζήτηση για μείωση μισθών στον Ιδιωτικό τομέαΜια συζήτηση που δεν «έκλεισε» ποτέ, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο, ενόψει της έλευσης της Τρόικας, αλλά και της υποχρέωσης του υπουργείου Εργασίας, έως την 1η Απριλίου να ολοκληρώσει νομοθετικά, το πλαίσιο διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη
Για να γνωρίζουμε και να μη λέμε ό,τι μας βολεύει:ΠαράθεσηΞανανοίγει η συζήτηση για μείωση μισθών στον Ιδιωτικό τομέαΜια συζήτηση που δεν «έκλεισε» ποτέ, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο, ενόψει της έλευσης της Τρόικας, αλλά και της υποχρέωσης του υπουργείου Εργασίας, έως την 1η Απριλίου να ολοκληρώσει νομοθετικά, το πλαίσιο διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη