0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα στην παιδεία.Νομίζω ότι παράλληλα με την κυρία ''Αθηνά" δύσκολα θα στραφούν στην Δευτεροβάθμια. Θα έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα .. Νομίζω δεν είναι στις προθέσεις τους. ( δεν είναι της ώρας απάντησε ο Υπουργος προχτες σε σχετική ερώτηση για την αύξηση ωραρίου ) Όλα πάντως είναι ανοιχτά.. Υπομονή σε όλους
Καλά το κλείσιμο των σχολείων δεν τους ενοχλεί και τόσο αφού δεν είναι τα παιδιά τους εκεί!!Απλά τους φοβίζει η αντίδραση του κόσμου!!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 04:11:49 pmΚαλά το κλείσιμο των σχολείων δεν τους ενοχλεί και τόσο αφού δεν είναι τα παιδιά τους εκεί!!Απλά τους φοβίζει η αντίδραση του κόσμου!!Κωνσταντινε δεν θελω να γινω ενοχλητικος αλλα βλεπεις καμια αντιδραση ?
Παράθεση από: steliosgr στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 03:53:55 pmΈχουν ανοίξει πολλά μέτωπα στην παιδεία.Νομίζω ότι παράλληλα με την κυρία ''Αθηνά" δύσκολα θα στραφούν στην Δευτεροβάθμια. Θα έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα .. Νομίζω δεν είναι στις προθέσεις τους. ( δεν είναι της ώρας απάντησε ο Υπουργος προχτες σε σχετική ερώτηση για την αύξηση ωραρίου ) Όλα πάντως είναι ανοιχτά.. Υπομονή σε όλουςΟ υπουργος απλα υπογραφει αυτα που του δινουν (οπως εχει πει ο ιδιος )Απο τη στιγμη που ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για αυξηση ωραριου χθες το βραδυ στη