0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αυτο που εχω να πω πως η διδασκαλια κ η μεταδοση γνωσεων ειναι λειτουργημα κ δε συνδεεται με τις χρηματικες απολαβες..ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ..κ ναι αν ημουν μονιμη , θα δουλευα καθημερινα και 2 ωρες παραπανω ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!!!!!
Παράθεση από: IFIGENEIA_THESS στις Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:06:34 amΕγω αυτο που εχω να πω πως η διδασκαλια κ η μεταδοση γνωσεων ειναι λειτουργημα κ δε συνδεεται με τις χρηματικες απολαβες..ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ..κ ναι αν ημουν μονιμη , θα δουλευα καθημερινα και 2 ωρες παραπανω ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!!!!!Και εμάς μας ευχαριστεί αυτό που κάνουμε και το έχουμε επιλέξει συνειδητά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα καλύψουμε με ωραιοποιήσεις, ιδεολογήματα και... νεορομαντική διάθεση καταστάσεις που μας επιβάλλονται άνωθεν και έξωθεν, όχι για τη βελτίωση της εκπαίδευσης, αλλά για καθαρά οικονομικοτεχνικούς λόγους. Αν ήταν έτσι, όλοι θα δούλευαν εθελοντικά και δωρεάν.
Μετατάξεις, μεταθέσεις και αύξηση ωραρίου κατά 1-2 ώρες το νέο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τους εκπαιδευτικούςhttp://esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/metataxeis_metatheseis_ayxisi_orarioy_neo_sxedio_ypoyrgeioy_paideias