0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έπεσες σε ευθυνόφοβο και κομπλεξικό μάλλον. Εμένα μου είχε πει και τον κωδικό κλπ για να μπαίνω όποτε χρειαστεί.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 21, 2013, 05:08:00 pmΈπεσες σε ευθυνόφοβο και κομπλεξικό μάλλον. Εμένα μου είχε πει και τον κωδικό κλπ για να μπαίνω όποτε χρειαστεί. Η ευθυνοφοβια του ηταν η δικαιολογια για να πουλαει τρελα οποτε του τη βαραγε και το κυριοτερο να πουλαει εξουσια με την οποια ηταν αρρωστα κολλημενος.Ησυχασε οταν του ειπα να απευθυνθουμε στη διευθυνση δευτεροβαθμιας. anyway ηταν μια μικρη παρενθεση στην αυξηση ωραριου
Τη διεξαγωγή πειραμάτων νομίζω την κάνει ο διδάσκοντας του μαθήματος. Ο υπεύθυνος των εργαστηρίων, φροντίζει να είναι καθαρά και λειτουργικά τα εργαστήρια κάθε φορά (και για να βοηθαεί αν χρειαστεί; δεν είμαι σίγουρος).Αν, λοιπόν, θέσπιζαν επιπλέον ώρες υποχρεωτικά για διεξαγωγή πειραμάτων στο εργαστήριο (να είναι εξοπλισμένα κιόλας...), θα αναγκάζονταν τελικά να ασχοληθούν και οι.. λουφαδόροι της εκπαίδευσης.Τέλος πάντων, δεν απασχολούν αυτά το υπουργείο έτσι κι αλλιώς. Λέμε τον πόνο μας απλά...
Από το επόμενο σχολικό έτοςΚατά δύο ώρες εβδομαδιαίως αυξάνεται το ωράριο των καθηγητώνΑύξηση του ωραρίου κατά δύο ώρες εβδομαδιαίως από το επόμενο σχολικό έτος για όλους τους καθηγητές γυμνασίων και λυκείων προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατίθεται εντός της ημέρας στη
Αν το δημοσίευμα ισχύει ακριβώς, τότε οι 16 ώρες των "παλιών" γίνονται 20 (+4 δηλαδή), εκτός αν το Έθνος τα μπέρδεψε.