0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως γιατι ειναι προ συνταξης εδειξαν ευνοια στα ''γεροντια'' της εκπαιδευσης;
Ο Μπράτης στο φβ του ξεκαθαρίζει πως αφορά μόνο στη β/θμια!!!Περαστικά μας.Αυτο φιλη μου το ειχε ξεκαθαρισει και ο υπουργος στη συνεντευξη του στις 19/4/13 στη ΝΕΤ!!!!!
Παράθεση από: gio66 στις Απριλίου 25, 2013, 12:08:36 pmΟ Μπράτης στο φβ του ξεκαθαρίζει πως αφορά μόνο στη β/θμια!!!Περαστικά μας...[/quote Αυτο φιλη μου το ειχε ξεκαθαρισει και ο υπουργος στη συνεντευξη του στις 14/4/13 στη ΝΕΤ!!!!!σωστά...Πέρα από αυτό, πιστεύω πως αν η αύξηση αφορούσε και στην α/βάθμια θα υπήρχαν πιο έντονες αντιδράσεις. Εμείς (και η όποια συνδικαλιστική ηγεσία μας) θα το καταπιούμε εντελώς αμάσητο. Άλλωστε στην πράξη 2-3 ειδικότητες θα αγγίξει...
Ο Μπράτης στο φβ του ξεκαθαρίζει πως αφορά μόνο στη β/θμια!!!Περαστικά μας...[/quote Αυτο φιλη μου το ειχε ξεκαθαρισει και ο υπουργος στη συνεντευξη του στις 14/4/13 στη ΝΕΤ!!!!!
Παράθεση από: anixia στις Απριλίου 25, 2013, 12:04:22 pmΜηπως γιατι ειναι προ συνταξης εδειξαν ευνοια στα ''γεροντια'' της εκπαιδευσης; Μπορεί όπως δεν τους περιέκοψαν ιδιαίτερα τις αποδοχές να μην τους αυξάνουν και το ωράριο!!!Ο παλιός είναι αλλιώς!!(προσωπικά πιστεύω πως αποτελεί παράλειψη του "έθνους" και η αύξηση αφορά και σε αυτούς. Θα το μάθουμε βέβαια, "Κυριακή κοντή γιορτή")