0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πες τα χρυσοστομε!!!μονο οι αναπληρωτες καναμε απεργιες οι μονιμοι λεγαν οτι δηθεν δεν θα αλλαξει κατι....παρτε τωρα την αυξηση ωραριου κι ας μην δουλεψουμε ολοι αναπληρωτες
Παράθεση από: vaggis στις Απριλίου 25, 2013, 02:37:48 pmπες τα χρυσοστομε!!!μονο οι αναπληρωτες καναμε απεργιες οι μονιμοι λεγαν οτι δηθεν δεν θα αλλαξει κατι....παρτε τωρα την αυξηση ωραριου κι ας μην δουλεψουμε ολοι αναπληρωτεςΠου έγινε αυτό; Στο νομό που υπηρετώ εγώ, κάτω από 10% η συμμετοχή των αναπληρωων στις απεργίες, 20-30% κατά μέσο όρο των μονίμων. Μη γενικεύεις την εικόνα από τον περίγυρο σου. Πανελλαδικά η συμμετοχή είναι στα ίδια επίπεδα σε μόνιμους και αναπληρωτές. Μην ξεχνάς οτι η αύξηση θα πλήξει και τους αναπληρωτές και μάλιστα πολλοί δεν θα δουλέψουν καν του χρόνου με αυτή τη ρύθμιση.
trekto τελικά....με την μετάταξη από
Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής.Με το να κάνεις κινητοποιήσεις που δεν έχουν καμία υποστήριξη από την υπόλοιπη κοινωνία είναι σαν να προσπαθείς να αυτοκτονησεις.Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ανοίξεις τον δρόμο για ακόμα πιο βάναυσα μέτρα εναντίον σου.
Συνάδελφε perastikos_kav, πιστεύω ότι δεν αντέχουν σοβαρής κριτικής απόψεις όπως "μόνο οι αναπληρωτές κάναμε απεργίες" ή "πάρτε τώρα την αύξηση ωραρίου κι ας μην δουλέψουμε όλοι αναπληρωτές", που κρύβουν και χαιρεκακία.Καλό είναι να μην εξαντλούμε την αγωνιστικότητά μας στο πληκτρολόγιο και ειδικότερα ο ένας εναντίον του άλλου. (Γενικό σχόλιο).
Όχι από κουτσομπολιό, αλλά γιατί εργάζομαι στη μισθοδοσία και μετά από κάθε απεργία μου στέλνουν τη λίστα των απεργών για να γίνει η ανάλογη περικοπή. Περίπου διπλάσιο ήταν το ποσοστό συμμετοχής των μονίμων στην απεργία σε σχέση με τους αναπληρωτές. Γύρω στο 10% για τους αναπληρωτές, κατά μέσο όρο 25% για τους μόνιμους.