0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την κυβερνητική πολιτική, για τις απολύσεις, για τις αυτοκτονίες του μνημονίου, για την κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας, για την υποχρηματοδότηση της παιδείας, για τον μέγιστο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, για τα σχολεία φυλακές, για το πραγματικό μέλλον των παιδιών που θα περάσουν στις πανελλήνιες.Αυτά απασχολούν την κοινωνία.Απεργούμε για μας και τους συμπολίτες μας. Και θέλουμε να φτιάξουμε την κοινωνία δίπλα μας. Φυσικά και μας ενδιαφέρει ότι κάποιοι άλλοι κάπου αλλού έχουν περισσότερα προβλήματα, αλλά προέχει ο συμπολίτης μας. Και είναι υποκρισία να μην ασχολούμαστε με τον συμπολίτη μας με την δικαιολογία ότι σε μακρινούς τόπους υπάρχουν κάποιοι άλλοι που περνάνε χειρότερα. Υπάρχουν προτεραιότητες, αν έχεις πήξει στην βρώμα πρώτα καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι σου, και μετά βγαίνεις στο δρόμο να καθαρίσεις την αυλή.
οχι συναδελφε η αληθεια ειναι οτι οσοι απεργουν το κανουν για τα δικα τους δικαιωματα..οποιος εδω μεσα ισχυριζεται οτι το κανει για την κοινωνια ψευδεται!!γιατι αν ηταν οπως τα λες, θα καναμε απεργιες σε ασχετες χρονικες συγκυριες κ οχι τωρα που ψηφιστηκε (κ πεταξε κ το πουλακι) η αυξηση ωραριου..μην κοροιδευομαστε κ -κυριως-ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..κ φυσικα δεν απεργει κανεις για να εξασφαλισει ενα καλυτερο μελλον για τους μαθητες του..για την τσεπη του το κανει, μια αληθεια η οποια ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ θεμιτη!αυτη αλλωστε ειναι κ η ουσια του δικαιωματος της απεργιας..κανεις δεν ειναι ο Γκαντι, ολοι την οικογενεια τους φροντιζουν να εξασφαλισουν κ καλα κανουν!
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 26, 2013, 12:23:04 pmΓια την κυβερνητική πολιτική, για τις απολύσεις, για τις αυτοκτονίες του μνημονίου, για την κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας, για την υποχρηματοδότηση της παιδείας, για τον μέγιστο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, για τα σχολεία φυλακές, για το πραγματικό μέλλον των παιδιών που θα περάσουν στις πανελλήνιες.Αυτά απασχολούν την κοινωνία.Απεργούμε για μας και τους συμπολίτες μας. Και θέλουμε να φτιάξουμε την κοινωνία δίπλα μας. Φυσικά και μας ενδιαφέρει ότι κάποιοι άλλοι κάπου αλλού έχουν περισσότερα προβλήματα, αλλά προέχει ο συμπολίτης μας. Και είναι υποκρισία να μην ασχολούμαστε με τον συμπολίτη μας με την δικαιολογία ότι σε μακρινούς τόπους υπάρχουν κάποιοι άλλοι που περνάνε χειρότερα. Υπάρχουν προτεραιότητες, αν έχεις πήξει στην βρώμα πρώτα καθαρίζεις κάτω από το κρεβάτι σου, και μετά βγαίνεις στο δρόμο να καθαρίσεις την αυλή.οχι συναδελφε η αληθεια ειναι οτι οσοι απεργουν το κανουν για τα δικα τους δικαιωματα..οποιος εδω μεσα ισχυριζεται οτι το κανει για την κοινωνια ψευδεται!!γιατι αν ηταν οπως τα λες, θα καναμε απεργιες σε ασχετες χρονικες συγκυριες κ οχι τωρα που ψηφιστηκε (κ πεταξε κ το πουλακι) η αυξηση ωραριου..μην κοροιδευομαστε κ -κυριως-ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας..κ φυσικα δεν απεργει κανεις για να εξασφαλισει ενα καλυτερο μελλον για τους μαθητες του..για την τσεπη του το κανει, μια αληθεια η οποια ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ θεμιτη!αυτη αλλωστε ειναι κ η ουσια του δικαιωματος της απεργιας..κανεις δεν ειναι ο Γκαντι, ολοι την οικογενεια τους φροντιζουν να εξασφαλισουν κ καλα κανουν!