0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο σχολειο που πηγαινω για ενισχυτικη ,η διευθυντρια με αλλους 4-5 καθηγητες καθονται ακομα και μετρανε ωρες εκπαιδευτικων.....σε καποια φαση ακουω( που πηγα για μια υπογραφη) ''ωχ μας περισσευει μισος μαθηματικος!!!!'' Ποιος ξερει αραγε τι εγινε για αλλες ειδικοτητες.....
Παράθεση από: anixia στις Απριλίου 26, 2013, 05:27:57 pmΣτο σχολειο που πηγαινω για ενισχυτικη ,η διευθυντρια με αλλους 4-5 καθηγητες καθονται ακομα και μετρανε ωρες εκπαιδευτικων.....σε καποια φαση ακουω( που πηγα για μια υπογραφη) ''ωχ μας περισσευει μισος μαθηματικος!!!!'' Ποιος ξερει αραγε τι εγινε για αλλες ειδικοτητες..... Ναι ....εγινε και σ'αλλα σχολεια παραθετω προηγουμενο μηνυμα μου.
Παράθεση από: Κυκλάμινο στις Απριλίου 26, 2013, 08:06:53 pmΚαλά, αν γίνει απεργία στις πανελλαδικές, την επιστράτευση να την έχουμε από τώρα δεδομένη...Δοκιμασμένη και αποτελεσματική πρακτική της κυβέρνησης.Σίγουρα, αλλά δεν έχει καμιά σημασία. Το θέμα είναι να ακουστεί η φωνή μας. Ουσιαστικά πρέπει να διαλέξουμε: επιστρατευμένοι ή απολυμένοι
Καλά, αν γίνει απεργία στις πανελλαδικές, την επιστράτευση να την έχουμε από τώρα δεδομένη...Δοκιμασμένη και αποτελεσματική πρακτική της κυβέρνησης.
Μέσα σε αυτούς είναι και ΕΣΠΑ;
σήμερα το μεσημέρι ζήτησαν το ωράριο των μόνιμων καθηγητών να υπολογιστεί +2 ώρες και να σταλεί στη δ/θμια.Κι όλα αυτά πριν καν ψηφιστεί η όποια αύξηση(δεν ξέρω αν ζητήθηκε από όλους τους νομούς αυτό,στον δικό μας πάντως έτσι έγινε)
Παράθεση από: resident στις Απριλίου 26, 2013, 10:44:55 pmσήμερα το μεσημέρι ζήτησαν το ωράριο των μόνιμων καθηγητών να υπολογιστεί +2 ώρες και να σταλεί στη δ/θμια.Κι όλα αυτά πριν καν ψηφιστεί η όποια αύξηση(δεν ξέρω αν ζητήθηκε από όλους τους νομούς αυτό,στον δικό μας πάντως έτσι έγινε)Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην Κοζάνη,πάντως εκεί στη 1.30 ζήτησε ο διευθυντής τα στοιχεία.