0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάμε ξανά:Υπεύθυνοι εργαστηρίων στα ΕΠΑΛ: 20 ώρες και αν έχουν πάνω από 20 χρόνια 18 ώρες.Υπεύθυνοι εργαστηρίων Πληροφορικής Γυμνασίων και ΓΕΛ (όχι ΕΠΑΛ) και Υπεύθυνοι ΣΕΦΕ: -3 ώρες ώρες από το υποχρεωτικό τους ωράριο όποιο κι αν είναι αυτό.Είπαμε 100 φορές: ότι ίσχυε πρίν πάει +2.Μη μπερδεύεστε.
Παράθεση από: mackis στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:07:15 pmΠάμε ξανά:Υπεύθυνοι εργαστηρίων στα ΕΠΑΛ: 20 ώρες και αν έχουν πάνω από 20 χρόνια 18 ώρες.Υπεύθυνοι εργαστηρίων Πληροφορικής Γυμνασίων και ΓΕΛ (όχι ΕΠΑΛ) και Υπεύθυνοι ΣΕΦΕ: -3 ώρες ώρες από το υποχρεωτικό τους ωράριο όποιο κι αν είναι αυτό.Είπαμε 100 φορές: ότι ίσχυε πρίν πάει +2.Μη μπερδεύεστε.Αυτό που το στηριζεις; Η καινούργια εγκύκλιος είναι σαφής. ΥΣΕΦΕ 20 ώρες εκτός κι αν έχουν πάνω απο 20 χρόνια υπηρεσίας που τότε γίνεται 18....
Παράθεση από: mackis στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 01:14:34 pmΔεν ισχύει αυτό που λέτε. Αναπληρωτές: 23 ώρες.Ισχύει η μείωση ωραρίου και για τους αναπληρωτές, από την καινούρια εγκύκλιο δεν αναφέρεται ότι καταργείται κάτι από την προηγούμενη που ήταν σε ισχύ, όπως φαίνεται και στην απάντηση που αναρτήθηκε από cgs, την Ν. 3149/2003, άρθρο 13, παρ. 45γ. Πέρυσι στην δευτεροβάθμια που ήμουν αντιμετώπισα αυτήν την μεταχείριση, ότι οι αναπληρωτές κάνουν 21 ώρες (με το περσινό υποχρεωτικό ωράριο). Επικοινώνησα με τον Υπουργείο στο τμήμα προσωπικού και μου έδωσαν τον παραπάνω νόμο, τελικά μου πήρε λίγο καιρό ώστε να τους πείσω.Ισχύει κανονικά η μείωση στον υποχρεωτικό ωράριο και των αναπληρωτών αρκεί η προϋπηρεσία να είναι διδακτική.
Δεν ισχύει αυτό που λέτε. Αναπληρωτές: 23 ώρες.
Ερχεται ειδική εγκύκλιο για τους ΥΣΕΦΕ
Παράθεση από: johnpap στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:15:57 pmΠαράθεση από: mackis στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 01:14:34 pmΔεν ισχύει αυτό που λέτε. Αναπληρωτές: 23 ώρες.Ισχύει η μείωση ωραρίου και για τους αναπληρωτές, από την καινούρια εγκύκλιο δεν αναφέρεται ότι καταργείται κάτι από την προηγούμενη που ήταν σε ισχύ, όπως φαίνεται και στην απάντηση που αναρτήθηκε από cgs, την Ν. 3149/2003, άρθρο 13, παρ. 45γ. Πέρυσι στην δευτεροβάθμια που ήμουν αντιμετώπισα αυτήν την μεταχείριση, ότι οι αναπληρωτές κάνουν 21 ώρες (με το περσινό υποχρεωτικό ωράριο). Επικοινώνησα με τον Υπουργείο στο τμήμα προσωπικού και μου έδωσαν τον παραπάνω νόμο, τελικά μου πήρε λίγο καιρό ώστε να τους πείσω.Ισχύει κανονικά η μείωση στον υποχρεωτικό ωράριο και των αναπληρωτών αρκεί η προϋπηρεσία να είναι διδακτική.Πράγματι λοιπόν ισχύει η μείωση ωραρίου και για τους αναπληρωτές (Ν.3149/03, άρθρο 13, παρ. 45γ). Το έψαξα και όντως ισχύει. Απλά είναι σπάνιο αναπληρωτής να έχει πάνω από 6 έτη. Έχουμε όμως μερικά προβληματάκια:1. Η προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν αναγνωρίζεται για μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη. Για μείωση ωραρίου; Θα έλεγα όχι.2. Τι θα πούμε σε νεοδιόριστο του 2012 στον οποίο δεν έχει αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία του ως αναπληρωτής (που μπορεί να είναι και 6-7 χρόνια) γιατί περιμένει τη μονιμοποίηση ενώ αναγνωρίζουμε την προϋπηρεσία του αναπληρωτή (αν είναι πάνω από 6 έτη πέφτει στις 21 ώρες);Για να μην πούμε ότι ο αναπληρωτής με 24 μήνες και 1 ημέρα μπαίνει Ε-0 ενώ ο νεοδιόριστος μετά την 1/11/2011 μένει στάσιμος στο ΣΤ-0;Αυτά και συγγνώμη για το λάθος απλά δεν έτυχε ποτέ να ψάξουμε τέτοια περίπτωση: αναπληρωτής με περισσότερα από 6 έτη.
ένα σωρό αναπληρωτές έχουν 6 χρόνια μπες e-aitisi θα δεις αρκετούς που δούλευαν χρόνια πριν παγώσουν οι πίνακες έως το 09-10 και φυσικά δούλεψαν και μετά
Συνάδελφοι της