0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, αν είναι έτσι josua, τότε...Ετσι και τολμήσει το υπουργείο να αυξήσει πάλι το ωράριο να είναι σίγουρο πως θα πέσει η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι σύμβουλοι θα τιμωρηθουν.
Παιδιά, ας μην απειλούμε τόσο πολύ γιατί μπορει και να φοβηθούν...
Συμφωνώ με τη marinadim, και εγώ πιστεύω ότι και μια ώρα να αυξηθεί φέτος θα δημιουργηθούν χιλιάδες πλεονάζοντες, κυρίως απο τις ειδικότητες που μετακινήθηκαν στην α΄βάθμια, οι οποίες είναι κατά βάσει νέες και δεν έχουν πολλές συνταξιοδοτήσεις. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να έχουμε διαθεσιμότητα στη β'θμια, δεν μου φαίνεται πιθανό. Εξάλλου τα 1600 σχολεία που λέγεται ότι θα συγχωνευθούν φτάνουν και περισσεύουν για την εξοικονόμηση που θέλουν.
η περιγραφή μιας - εως τώρα τουλάχιστον - πραγματικότητας όσο και να μην αρέσει σε κάποιους δεν αναιρεί την πραγματικότητα. Ενιιοτε μάλιστα μπορεί και να χρησιμεύσει ως κινητήρια δύναμη που θα θέσει τις εν υπνώσει αντιδράσεις μας σε κίνηση....υπάρχουν πάντα δύο αναγνώσεις τόσο στο τι γράφεται όσο και για τους λόγους που γράφεται το καθετί.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες μας και στην ηγεσία του υπουργείου.Αλλά επειδή παρακολουθώ ανελλιπώς τα τεκταινόμενα και το συγκεκριμένο σενάριο μου έχει διαφύγει, μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις ένα λινκ όπου να διατυπώνεται εμμέσως πλην σαφώς η πρόθεση νέας αύξησης ωραρίου;
Αυτονόητο ( για μένα) αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πω κι εγώ:Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις bitch