0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.......(Τώρα γιατί είναι στην ίδια παράγραφο με το ΠΔ των υποχρεωτικών μεταθέσεων.... ίσως γιατί ήταν ανεπίδεκτοι μαθήσεως όταν στο δημοτικό τους δίδασκαν πότε είναι σκόπιμο να αλλάζουμε παράγραφο ....
Μακάρι...αλλά η πορεία τους δείχνει ότι όταν βρίσκουν ευκαιρίες , ''ΠΡΑΤΤΟΥΝ'' τα δέοντα!!!!!!Λίγο σαν την Πυθία που σε πιάνει στον ύπνο!!!!
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό...τους εκπαιδευτικούς μια ζωή (τουλάχιστον όσο γνωρίζω) στον ύπνο τους έπιαναν.Απλά σου λέει άμα τα περάσουμε και όλα μαζί μπορεί να φύγουν περισσότεροι ενώ λίγα λίγα είναι καλύτερα...άσε που πληροφορούμε και τους δικούς μας τι έρχεται για να προλάβουν να ξεκινήσουν πρώτοι στην εκκίνηση του φευγιού...Μου αρέσει που καταναλώνουμε σελίδες αρνούμενοι να αποδεχθούμε το μοιραίο...Παίδες αυτή είναι η πραγματικότητα, ο δρόμος δεν έχει επιστροφή, αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε...τόσο απλό!
συνεπώς είναι η περσινή αύξηση, όχι περαιτέρω
Είναι και αυτό που επισημαίνεις, με επιπλέον αύξηση θα περισσεύουν χιλιάδες, τι θα τους κάνει; Εκτός αν τους τοποθετεί σε οποιοδήποτε υπουργείο σε οποιαδήποτε πόλη (διόλου απίθανο)...
Οι 4.900 είναι αυτοί που μετατάγησαν 'υποχρεωτικώς' από τη β/θμια στην α/θμια, σε διοικητικές θέσεις κτλ. Γι' αυτό εμένα μου φαίνεται ότι το δίωρο στο οποίο αναφέρεται είναι η αύξηση που ήδη 'φάγαμε'. Πάντως ακούγεται έντονα το 25ωρο για όλους.