0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Thanxxxxx bikini για την αμεση ανταποκριση!!!
Παράθεση από: igniss στις Μαΐου 27, 2010, 10:22:42 pmThanxxxxx bikini για την αμεση ανταποκριση!!! Ό,τι μπορώ κάνω. Εκτός από εντύπωση...
Από τη φετινή εμπειρία μου στο Λύκειο και την πρώτη βαθμολόγηση, η βαθμολογία στο Λύκειο γίνεται με δεκαδικούς αριθμούς. Κάποιοι συνάδελφοι μπορεί να στρογγυλοποιούν ένα δεκαδικό αριθμό, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Επίσης ισχύουν όσα εχουν ειπωθεί και από τους άλλους συναδέλφους. Δε σημειώνουμε τίποτα εκτός από τον τελικό βαθμό που θα είναι δεκαδικός και γράφεις και την αναγωγή του στην κλίμακα του 20. π.χ 80/100 - 16. Υπογραμμίζεις με κόκκινο στυλό τα λάθη, τσεκάρεις τα σωστά και κρατάς σε δικό σου χαρτι τη βαθμολογία της κάθε άσκησης. Καλό είναι να ακούοσυμε και τις απόψεις άλλων συναδέλφων με πολύχρονη εμπειρία στο Λύκειο. Ελπίζω να μην κάνω λάθος στις απόψεις μου.
συναδελφοι οι γραπτες εξετασεις του Ιουνιου στο γυμνασιο ειναι ισοτιμες με τα 3μηνα ή μετρανε λιγο λιγοτερο βασει καποιου ίσως συντελεστη???μμμμ ναι...κι εγω δεν τα εχω βρει αυτα αναλυτικα στα ΦΕΚ...