0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 02:49:29 pmΕγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;Ψηφιακό υλικό και αυτενέργεια του εκπαιδευτικού. Α και ύστερα αξιολόγηση με βάση τους στόχους του υπεπθ και του παιδαγωγικού (αυτό δεν το είπαμε όμως σήμερα...).Χρήματα από ΕΣΠΑ μέχρι 2013 κι έπειτα βλέπουμε, έχει πάλι ο Θεός.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 27, 2010, 03:04:04 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 02:49:29 pmΕγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;Ψηφιακό υλικό και αυτενέργεια του εκπαιδευτικού. Α και ύστερα αξιολόγηση με βάση τους στόχους του υπεπθ και του παιδαγωγικού (αυτό δεν το είπαμε όμως σήμερα...).Χρήματα από ΕΣΠΑ μέχρι 2013 κι έπειτα βλέπουμε, έχει πάλι ο Θεός.εγώ πάλι γιατί πέφτω κάτω από τα γέλια όταν ακούω το ψηφιακό υλικό; υγ. και ύστερα σκέφτομαι τις μίζες του και ξεχειλίζει η οργή.
Αν δεν προτίθεται να κάνει διορισμούς, τότε πώς αυξάνονται οι ώρες έστω και σε κάποια μόνο δημοτικά; Αν και φύσει απαισιόδοξη, γιατί κάτι μου λέει ότι σταδιακά θα "παίξει" η πρόταση του Μπαμπινιώτη, περί διδασκαλίας από φιλολόγους και μαθηματικούς στις δύο τελευταίες τάξεις....;
δεν ειπε κατι για μειωσεις ωρων των θετικων μαθηματων στο γυμνασιο μιας και μειωνεται η υλη τους στο 1/3. ουτως η αλλως βεβαια κανεις δε διδασκε ολο το βιβλιο αλλα ελπιζω να μη μειωθουν και οι ωρες διδασκαλιας
Παράθεση από: giokspy στις Μαΐου 27, 2010, 02:58:41 pmδεν ειπε κατι για μειωσεις ωρων των θετικων μαθηματων στο γυμνασιο μιας και μειωνεται η υλη τους στο 1/3. ουτως η αλλως βεβαια κανεις δε διδασκε ολο το βιβλιο αλλα ελπιζω να μη μειωθουν και οι ωρες διδασκαλιαςΚαλά κάνεις και ελπίζεις. Για πες μου δηλ . γιατί νομίζεις ότι μειώνει την ύλη πραγματικά σε κάποια μαθήματα;