0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fivo στις Μαΐου 27, 2010, 03:21:00 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 27, 2010, 03:04:04 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 02:49:29 pmΕγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;Ψηφιακό υλικό και αυτενέργεια του εκπαιδευτικού. Α και ύστερα αξιολόγηση με βάση τους στόχους του υπεπθ και του παιδαγωγικού (αυτό δεν το είπαμε όμως σήμερα...).Χρήματα από ΕΣΠΑ μέχρι 2013 κι έπειτα βλέπουμε, έχει πάλι ο Θεός.εγώ πάλι γιατί πέφτω κάτω από τα γέλια όταν ακούω το ψηφιακό υλικό; υγ. και ύστερα σκέφτομαι τις μίζες του και ξεχειλίζει η οργή.από τη μια οι μίζες και από την άλλη ... "ο εκπαιδευτικός φτιάχνει το δικό του υλικό". Με άλλα λόγια κόψε το λαιμό σου για να βρεις ότι σου χρειάζεται. Εμείς ορίζουμε τη γραμμή τερματισμού (όπου θα κρίνεσαι). Εσύ βρες στολή, παπούτσια, σπόνσορα, βάλε τα πόδια στο κεφάλι, τρέχα (μισθό και σύνταξη μόνο μην αναμένεις...).
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 27, 2010, 03:04:04 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 02:49:29 pmΕγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;Ψηφιακό υλικό και αυτενέργεια του εκπαιδευτικού. Α και ύστερα αξιολόγηση με βάση τους στόχους του υπεπθ και του παιδαγωγικού (αυτό δεν το είπαμε όμως σήμερα...).Χρήματα από ΕΣΠΑ μέχρι 2013 κι έπειτα βλέπουμε, έχει πάλι ο Θεός.εγώ πάλι γιατί πέφτω κάτω από τα γέλια όταν ακούω το ψηφιακό υλικό; υγ. και ύστερα σκέφτομαι τις μίζες του και ξεχειλίζει η οργή.
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 02:49:29 pmΕγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;Ψηφιακό υλικό και αυτενέργεια του εκπαιδευτικού. Α και ύστερα αξιολόγηση με βάση τους στόχους του υπεπθ και του παιδαγωγικού (αυτό δεν το είπαμε όμως σήμερα...).Χρήματα από ΕΣΠΑ μέχρι 2013 κι έπειτα βλέπουμε, έχει πάλι ο Θεός.
Εγώ πάλι βλέπω πολύ ωραία λόγια που προκαλούν εντύπωση!!! Η πράξη όμως;;;;;;;;;;;;;