0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορείς να παραθέσεις τα σημεία αυτά; ψάχνω στο νετ αλλά βρίσκω μάλλον τα παλιότερα...δεν βλέπω πουθενά Ιούνη του 10...
αυτο δε γίνεται....καποιοσ που εχει θεμελιωσει δικαίωμα τι θα γίνει....οι εκπαιδ. θα υποβάλουν και φαντάζομαι θα βγει καποια ημερομηνια...
Παράθεση από: fivo στις Μαΐου 27, 2010, 03:02:16 pmμπορείς να παραθέσεις τα σημεία αυτά; ψάχνω στο νετ αλλά βρίσκω μάλλον τα παλιότερα...δεν βλέπω πουθενά Ιούνη του 10...Δυστυχώς δεν το έχω ούτε εκτυπωμένο ούτε σωσμένο. Αν έχεις πρόσβαση στο nomologia.gr (ή αν μπορείς να βρεις κωδικούς από κάποιον δικηγόρο) το λέει εκεί μέσα. Συγκεκριμένα έχει 3 στήλες: Θέμα, Διατάξεις, ΧρονοδιάγραμμαΣτα θέμα συνταξιοδοτικό, λέει ότι υπάρχει το "πέναλτι" του -6%, ότι όλα ισχύουν για όλους τους ασφαλισμένους (ακόμα και αυτούς που ασφαλίστηκαν πριν την 1 Ιανουαρίου 1993) χωρίς εξαίρεση. Στο δε χρονοδιάγραμμα, λέει Ιούνιος 2010, που σημαίνει εφαρμογή 1/6! Άρα, οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να φύγουν με το παλιό σύστημα!
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 03:06:22 pmΠαράθεση από: fivo στις Μαΐου 27, 2010, 03:02:16 pmμπορείς να παραθέσεις τα σημεία αυτά; ψάχνω στο νετ αλλά βρίσκω μάλλον τα παλιότερα...δεν βλέπω πουθενά Ιούνη του 10...Δυστυχώς δεν το έχω ούτε εκτυπωμένο ούτε σωσμένο. Αν έχεις πρόσβαση στο nomologia.gr (ή αν μπορείς να βρεις κωδικούς από κάποιον δικηγόρο) το λέει εκεί μέσα. Συγκεκριμένα έχει 3 στήλες: Θέμα, Διατάξεις, ΧρονοδιάγραμμαΣτα θέμα συνταξιοδοτικό, λέει ότι υπάρχει το "πέναλτι" του -6%, ότι όλα ισχύουν για όλους τους ασφαλισμένους (ακόμα και αυτούς που ασφαλίστηκαν πριν την 1 Ιανουαρίου 1993) χωρίς εξαίρεση. Στο δε χρονοδιάγραμμα, λέει Ιούνιος 2010, που σημαίνει εφαρμογή 1/6! Άρα, οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να φύγουν με το παλιό σύστημα! nomotelia.grέχουν πρόσβαση όλοι οι δικηγόροι ή είναι με συνδρομή;
εμένα γνωστοι μου που εχουν θεμελιωσει δικαιωμα τουσ ειπαν στο τελοσ σχ.περιοδου να καταθεσουν ...τωρα.....