Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 06:07:06 pmΕκκαθαριστικό του 2010 εννοείς?Αν ναι τότε αυτό βάζω. Οσό για τους κωδικούς δεν ξέρω δεν μου είχε δώσει κανένας λογιστής!!!!Πάλι τρέξιμο δηλαδη???Είναι υποχρεωτικό?Δεν θα πληρωθώ αν δεν το κάνω?Μην αγχώνεσαι!επικαιροποίηση της ήδη υπάρχουσας απογραφής σου ζητάει να κάνεις.Η αρχική απογραφη, φαντάζομαι έχει γίνει, έτσι δεν είναι;Ψάξτο λίγο καλύτερα, ρώτα και τον λογιστή σου μήπως έχεις κωδικούς taxis και αυτή τη στιγμή σου διαφεύγει ή δε σου το έχει πει ο λογιστής...Όλα θα πάνε καλά
Εκκαθαριστικό του 2010 εννοείς?Αν ναι τότε αυτό βάζω. Οσό για τους κωδικούς δεν ξέρω δεν μου είχε δώσει κανένας λογιστής!!!!Πάλι τρέξιμο δηλαδη???Είναι υποχρεωτικό?Δεν θα πληρωθώ αν δεν το κάνω?
εχουμε ακομα χρονο;;μεχρι ποτε;;
Παράθεση από: soul στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 09:33:54 pmΠαράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 06:07:06 pmΕκκαθαριστικό του 2010 εννοείς?Αν ναι τότε αυτό βάζω. Οσό για τους κωδικούς δεν ξέρω δεν μου είχε δώσει κανένας λογιστής!!!!Πάλι τρέξιμο δηλαδη???Είναι υποχρεωτικό?Δεν θα πληρωθώ αν δεν το κάνω?Μην αγχώνεσαι!επικαιροποίηση της ήδη υπάρχουσας απογραφής σου ζητάει να κάνεις.Η αρχική απογραφη, φαντάζομαι έχει γίνει, έτσι δεν είναι;Ψάξτο λίγο καλύτερα, ρώτα και τον λογιστή σου μήπως έχεις κωδικούς taxis και αυτή τη στιγμή σου διαφεύγει ή δε σου το έχει πει ο λογιστής...Όλα θα πάνε καλά έκανα την απογραφή περσι,( τότε που μας έβαζαν τα μεσάνυχτα να κάνουμε την απογραφη) και ρώτησα σήμερα τη λογίστρια μου αλλά δεν έχει τους κωδικούς taxisnet....Τι να πω!Τα βάσανα δεν τελειώνουν!!!
Εύγε τέκνα μου!!! Το χετε εμπεδώσει το ζήτημα και μπράβο σας!! όπως ακριβώς τα λέτε ειναι!!! εγώ σήμερα τα πήρα άγρια γιατί με πήρε μία τηλέφωνο - που είναι σε άδεια ανατροφής και μένει απέναντι απ΄το σχολείο στοοποίο ανήκει οργανικά - και μου ζήταγε να της κάνω εγώ την επικαιροποιηση....εντάξει, έριξα ό,τι μπινελίκι είχα πρόχειρο..... δηλαδή...ήμαρτον κάποιος κόσμος!! Λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε....γκρρρρρρ
να κάτι τέτοια βλεπω κι ακούω και χάνω πάσα ιδέα....γκρρρ...
εγώ σήμερα για δύο στοιχεια ( αμκα και φεκ διορισμού) έκανα μισάωρο λέμε..... η εφαρμογή ειναι για τα μπάζα...αντι να χει μια σελίδα να συμπληρώνεις έχει τέσσερις υποκαρτέλες και αν λείπει κάτι στη μία δε σε αφήνει να συνεχίσεις στις άλλες...φρίκηηηηηηηηηηηηηη...... και όχι, - δεν τα φέρνουν όλα τα στοιχεία γιατι πολύ απλά δεν ξέρουν τι να φέρουν.... τι να λέμε τώρα...και υποτιθεται ότι εμείς απλά κάνουμε την ενημέρωση της αίτησης ( ΔΗΛ. διορθώνουμε τα χοντρά χοντρά ...δεν συμπληρώνουμε τα πάντα...) αν μπορείς να το αποφύγεις κάντο!!!
οι ανύπαντροι δεν χρειάζονται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης..