Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να απογραφουν και οι αναπληρωτές;;;;Τώρα το βλέπω!Γιατί δεν μας ενημέρωσαν από την πρωτοβάθμια;Είναι σίγουρο;
Να ρωτήσω κάτι, εγώ που είμαι στον μηδενικής δασκάλων και δεν έχω δουλέψει ακόμη φέτος ούτε και πέρυσι, γενικά περιμένω να με πάρουν, πρέπει να απογραφώ?
Συναδελφοι τωρα το ειδα το θεμα! Προσπαθησα να απογραφω ακολουθωντας τα βηματα που λεει στην αρχικη σελ. αλλα δεν με δεχεται το συστημα και βγαζει την εξης σημειωση:Ανεπιτυχής προσπάθεια εισόδου: (Δεν έχετε απογραφεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Διεύθυνση προσωπικού που ανήκετε για να απογραφείτε) αντιμετωπισε κανεις το ιδιο προβλημα? αν ναι τι εκανε? Ευχαριστω!
Καλησπέρα και απο μένα. Τώρα είδα το θέμα, το οποίο δεν το γνώριζα καθόλου.Πέρυσι ήμουν αναπληρωτής και φέτος είμαι στην αναμονή ακόμα. Πέρυσι στο σχολείο μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να απογραφώ και τώρα διαβάζοντας το θέμα προσπάθησα να κάνω Login με ΑΦΜ και αρ. ειδοποίησης απο το εκκαθαριστικό του 2010 και πάλι μου αναφέρει: "Ανεπιτυχής προσπάθεια εισόδου: (Λανθασμένοι κωδικοί)"Διαβάζοντας τον οδηγό εφαρμογής απογραφής (ορίστε και το link http://apografi.gov.gr/wp-content/uploads/downloads/2011/09/Οδηγός-Εφαρμογής-Απογραφής-v2.3.pdf ) αναφέρει ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί κατά την Α' φάση απογραφης τον Ιουλιο του 2010 δεν έχουμε δικαίωμα πρόσβασης στην εφαρμογή και Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τη Διεύθυνση προσωπικού που υπάγεστε για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία απόκτησης πρόσβασης στην εφαρμογή. (βλέπε οδηγό σελ. 3).Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα παρακαλώ να το αναφέρει, πρέπει να απογραφώ και αν ναι με πιο τρόπο θα μπω στην εφαρμογή ;.