Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι ΚΑΙ την Τρίτη έχουμε διορία; Μπήκα και δεν με αφήνει να μπω στην εφαρμογή..μου βγάζει το μήνυμα που έβγαλε και στους συναδέλφους πιο πάνω. Η Διεύθυνση Προσωπικού που ανήκουμε ποιά είναι; Ας πούμε τώρα που εγώ είμαι αναπληρώτρια στον Πειραιά πού ρωτάω; Αν δεν απογραφούμε δεν πληρωνόμαστε;
εμενα ο λογιστης μου μου εφωσε τους κωδικους απο το taxis net αλλα πάλι δεν μπορούσα να μπω ουτε ο ίδιοσ μπορούσε να μπει για να μου κάνει την απογραφή
Παράθεση από: elena maria στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:19:25 pmεμενα ο λογιστης μου μου εφωσε τους κωδικους απο το taxis net αλλα πάλι δεν μπορούσα να μπω ουτε ο ίδιοσ μπορούσε να μπει για να μου κάνει την απογραφήΠροσεχε γιατι θελει τον αριθμο της φορολογικης δηλωσης του 2010 και οχι του 2011, ετσι την πατησα αρχικα και εγω.Αλλη ερωτηση, εμενα γραφει πανω στην αποδεικτικη φορμα της απογραφης μου , εκκρεμει εκκαθαριση , αυτο πρεπει να το κανει ο υπαλληλος της ΔΙΔΕ οπου προσληφθηκα ετσι δεν ειναι ; Εγω τελειωσα εκανα την απογραφη μου και δε μπορω να κανω τιποτα αλλο. σωστα;
εκανα καποιο λαθος στο πτυχιο , γνωρίζετε εαν μπορω νσ το διορθώσω και πως; ; ευχαρισ'τω
Παράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 08:20:47 pmεκανα καποιο λαθος στο πτυχιο , γνωρίζετε εαν μπορω νσ το διορθώσω και πως; ; ευχαρισ'τωακολουθείς την ίδια διαδικασία, διορθώνεις, πατάς προεπισκόπηση μετά ενημέρωση και ολα οκ.