Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:24:09 pmα πολυ ωραία!! αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει όσες ενέργειες έπρεπε να γινουν και ακόμα και αν εσύ δεν μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση αυτοι σε έχουν κανονικά στα αρχεία τους . Μπες όποτε θες να συμπληρώσεις ό,τι θες. Μια χαρά επομένως. Καλό βράδυ και σε σένα.μα αυτο εξηγω....δεν μπορω να μπω....δεν εχω απογραφει λεει
α πολυ ωραία!! αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει όσες ενέργειες έπρεπε να γινουν και ακόμα και αν εσύ δεν μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση αυτοι σε έχουν κανονικά στα αρχεία τους . Μπες όποτε θες να συμπληρώσεις ό,τι θες. Μια χαρά επομένως. Καλό βράδυ και σε σένα.
πριν κανουμε την απογραφη πρεπει να εχει κανει κατι για μας η πρωτο/δευτερο βαθμια;;; με τα στοιχεια μας εννοω...παντως bitch εισαι θησαυρος!!!!
εισαι πολυ καλη.......παντα βοηθας ...σε ευχαριστουμεκαληνυχτααααα
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:37:12 pmτο τοποθετήριό σου ως αναπληρώτρια θα πρέπει για να είναι έγκυρο να αναγράφει τον αριθμό βεβαίωσης και την ημερομηνία υπαγωγής σου στην απογραφή απο τη δδε...αν δεν το γράφει η πρόσληψή σου δεν θεωρείται έγκυρη....επομένως, εκεί κατέβασε ό,τι καντήλι θέλεις.. ούτως ή άλλως είναι πειθαρχικό παράπτωμα ή μη υπαγωγή στην απογραφή άρα εσύ επ΄αυτού νίπτεις τας χείρας σου..καλησπέρα. τι εννοείς άκυρη; υπάρχει περίπτωση να έχουμε εμείς πρόβλημα και να μας απολύσουν ή να μη θεωρηθεί ότι δουλέυουμε ως αναπληρωτές; ρωτάω γιατί στη δική μου δδε επιμένουν ότι οι αναπληρωτές δεν απογραφόμαστε και δε μας κάνουν υπαγωγή στο σύστημα. η δική μας ευθύνη πού έγκειται; ευχαριστώ.
Ξερει καποιος αν η επικαιροποιηση ειχει χρονικο περιοθωριο ? στην εγκυκλιο γραφει οτι ειναι χωρις καταληκτικη ημερομηνια. δοκιμασα σημερα αλλα δεν προχωραει απο το 2ο στο 3ο βημα
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:14:11 pmόχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.Μα δεν συνδέεται μισθολογικά με την υπηρεσιακή μου κατάσταση!Το πρώτο μεταπτυχιακό που συνδέεται, και αποτελεί και προσόν για να βρίσκομαι στην ΕΑ, είναι κανονικά μέσα στο φάκελο.Το δεύτερο, το οποίο το έκανα για την τρέλα μου, δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσιακή μου κατάσταση....Ομοίως και τα "χαρτιά" ξένων γλωσσών....Πρέπει δηλαδή να καταθέσω Αγγλικά, Γαλλικά. Γερμανικά, Τούρκικα και Ιταλικά; Θα γεμίσει ο φάκελος χαρτια!!!!!!
όχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.