Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα είδα το θέμα. Δεν ξέρω αν απαντήθηκε αλλά θα ρωτήσω: όσοι ήμασταν πέρσυ αναπληρωτές αλλά τώρα άνεργοι απογραφόμαστε; Φαντάζομαι όχι. Αν κληθούμε αναπληρωτές φέτος, θα απογραφούμε τότε;
Καλημέρα!Απογραφή πραγματοποιούν όσοι αναπληρωτές έχουν προσληφθεί ήδη κατά τη διενέργεια της απογραφής. Πρόπερσι το καλοκαίρι που ξεκίνησε η απογραφή των μονίμων είχε γίνει ένα μπέρδεμα με το αν θα κάνουν και οι αναπληρωτές που θα απολυόμασταν όμως 31 Ιουνίου(η απογραφή έγινε τον Ιούλιο). Αποφασίστηκε τότε να κάνουν μόνο όσοι εργάζονταν το διάστημα της απογραφής δηλ αναπληρωτές σε άλλους φορείς και όχι της εκπαίδευσης που είχαμε ήδη απολυθεί. Πέρυσι κληθήκαμε όταν ξαναάνοιξε το σύστημα Απρίλιο-Μάιο να κάνουμε απογραφή(άνοιξε για όλους τους νεοπροσλαμβανόμενους,για αλλαγές αλλά και αναπληρωτές εν ενεργεία) και οι αναπληρωτές(πέρυσι ήμουν τοποθετημένη στη Δ Αθήνας και το αναφέρω γιατί άκουσα από μερικούς στη διεύθυνση φέτος ότι πέρυσι δεν έκαναν απογραφή ενώ στη Δ Αθήνας ήταν υποχρεωτικό). Μετά την υπαγωγή μου από τη διεύθυνση στον αντίστοιχο φορέα κλήθηκα να ολοκληρώσω την απογραφή μου με προσωπική μου ευθύνη και αυτό ενήργησα. Φέτος από τη μισθοδοσία ενημερώθηκα και πάλι για την απογραφή -η οποία αφορά όσους ήδη έχουν προσληφθεί επαναλαμβάνω,αφού η υπαγωγή γίνεται από τον αρμόδιο της αρχής που υπαγόμαστε κάθε φορά-. Μάλιστα οι φετινοί νεοπροσλαμβανόμενοι καλούμαστε αν αλλάξαμε διέυθυνση να κάνουμε διαγραφή της απογραφής μας από την παλιά διεύθυνση και να απευθυνθούμε στον υπέυθυνο για την απογραφή αναπληρωτών της διεύθυνσης διορισμού μας. Αυτός θα μας εντάξει και πάλι στο σύστημα και εμείς ακολούθως θα ολοκληρώσουμε την απογραφή με προσωπική μας ευθύνη. Μάλιστα η υπαγωγή στο σύστημα πρέπει να έληξε προχθές(26 Σεπτ). Εγώ βέβαια και χθες που μπήκα μπόρεσα να ολοκληρώσω και να ενημερώσω την απογραφή μου.ΥΓ:Και τώρα το καλύτερο . Τη μέρα που ενημέρωσα την Δ Αθήνας για την διαγραφή μου από τον εκεί φορέα μου εστάλει το βράδυ και mail σχετικά με την επιτυχία της παλαιάς μου απογραφής από πέρυσι!!!!!
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:39:22 pmΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:14:11 pmόχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.Μα δεν συνδέεται μισθολογικά με την υπηρεσιακή μου κατάσταση!Το πρώτο μεταπτυχιακό που συνδέεται, και αποτελεί και προσόν για να βρίσκομαι στην ΕΑ, είναι κανονικά μέσα στο φάκελο.Το δεύτερο, το οποίο το έκανα για την τρέλα μου, δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσιακή μου κατάσταση....Ομοίως και τα "χαρτιά" ξένων γλωσσών....Πρέπει δηλαδή να καταθέσω Αγγλικά, Γαλλικά. Γερμανικά, Τούρκικα και Ιταλικά; Θα γεμίσει ο φάκελος χαρτια!!!!!!Παιδιά, εμάς δεν μας ζήτησαν κανένα πτυχίο ξένων γλώσσων.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:14:11 pmόχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.Μα δεν συνδέεται μισθολογικά με την υπηρεσιακή μου κατάσταση!Το πρώτο μεταπτυχιακό που συνδέεται, και αποτελεί και προσόν για να βρίσκομαι στην ΕΑ, είναι κανονικά μέσα στο φάκελο.Το δεύτερο, το οποίο το έκανα για την τρέλα μου, δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσιακή μου κατάσταση....Ομοίως και τα "χαρτιά" ξένων γλωσσών....Πρέπει δηλαδή να καταθέσω Αγγλικά, Γαλλικά. Γερμανικά, Τούρκικα και Ιταλικά; Θα γεμίσει ο φάκελος χαρτια!!!!!!
όχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.
Παράθεση από: giokspy στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:45:13 pmΞερει καποιος αν η επικαιροποιηση ειχει χρονικο περιοθωριο ? στην εγκυκλιο γραφει οτι ειναι χωρις καταληκτικη ημερομηνια. δοκιμασα σημερα αλλα δεν προχωραει απο το 2ο στο 3ο βημαΜήπως είναι κενό κάποιο υποχρεωτικό πεδίο και δε σ`αφήνει να προχωρήσεις;
Ξερει καποιος αν η επικαιροποιηση ειχει χρονικο περιοθωριο ? στην εγκυκλιο γραφει οτι ειναι χωρις καταληκτικη ημερομηνια. δοκιμασα σημερα αλλα δεν προχωραει απο το 2ο στο 3ο βημα
Στη δική μου δευτεροβάθμια ο υπεύθυνος της απογραφής συνεχίζει να ισχυρίζεται πως δεν έχει λάβει καμία απάντηση σχετικά με την απογραφή των αναπληρωτών και ακόμα περιμένουμε. Και αν υπάρξει απάντηση θα μας ενημερώσει. Δεν έχει κάνει επομένως υπαγωγή και δεν μπορούμε να απογραφούμε. Μου επισήμανε πως η απογραφή δεν έχει καμία σχέση με τη μισθοδοσία, η οποία βγαίνει από άλλο κανάλι. Μήπως με δουλεύει;;;;Είναι δυνατόν σε άλλες δευτεροβάθμιες να γίνονται απογραφές αναπληρωτών και στη συγκεκριμένη τίποτα;;;Του το επισήμανα αυτό και είπε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση.....