Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο ένα πρόβλημα: Την εποχή που θα συμπληρώνω την φόρμα δεν θα έχω βρει σπίτι στον τόπο μετάθεσής μου , και , προφανώς , δεν θα έχω και λογαριασμό ΔΕΗ.Τι γίνεται τότε;Θα βάλω τον τόπο μόνιμης κατοικίας; (κι ας μην μένω εκεί; )
εγώ που δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση ποτέ;
Παράθεση από: peri2005 στις Ιουνίου 18, 2010, 08:57:11 pmΆλλο ένα πρόβλημα: Την εποχή που θα συμπληρώνω την φόρμα δεν θα έχω βρει σπίτι στον τόπο μετάθεσής μου , και , προφανώς , δεν θα έχω και λογαριασμό ΔΕΗ.Τι γίνεται τότε;Θα βάλω τον τόπο μόνιμης κατοικίας; (κι ας μην μένω εκεί; )Το λέει στην σελίδα 8 των οδηγιών: "στην περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό ΔΕΗ βάζεις τα στοιχεία της διεύθυνσής σου"
Παράθεση από: lena777 στις Ιουνίου 17, 2010, 09:06:44 pmΕυχαριστώ για την απάντηση αν και δε μου λυθηκε η απορία. Τουλάχιστον ξέρω οτι την έχουνε και άλλοι Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε διευκρινίσεις. Ήθελα να υπενθυμίσω ότι υπάρχει θέμα για τους ωρομίσθιους.
Ευχαριστώ για την απάντηση αν και δε μου λυθηκε η απορία. Τουλάχιστον ξέρω οτι την έχουνε και άλλοι
Παράθεση από: Boldini στις Ιουνίου 18, 2010, 09:00:51 pmεγώ που δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση ποτέ;Δεν είσαι άνω των 18; πας λύκειο; και πως γίνεται να είσαι διορισμένη δημόσιος υπάλληλος και να μην έχεις κάνει δήλωση ποτέ;