Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ίδιο θέλω να ρωτήσω και γω για τους ωρομίσθιους...πρεπει να απογραφούμε?
πως ημουν αναπληρωτρια πρωτη φορα φετος κ περιμενω κ διορισμο τον Σεμπτεμβρη.
Παράθεση από: smarw στις Ιουνίου 21, 2010, 04:41:38 pmτο ίδιο θέλω να ρωτήσω και γω για τους ωρομίσθιους...πρεπει να απογραφούμε?Όταν θα γίνει η απογραφή μέσα στον Ιούλιο δε θα είναι κανείς Αναπληρωτής ή Ωρομίσθιος. Για τους νέους αναπληρωτές και ωρομισθίους της ερχόμενης σχολικής χρονιά ,όπως και οι μόνιμοι ,θα απογραφούν από την αρχή.
κατεβασα κ εγω το εντυπο κ δεν μου φανηκε δυσκολο. το μονο που δεν βρηκα ειναι ο ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ(οχι υποχρεωτικο πεδιο βεβαια).να αναφερω πως ημουν αναπληρωτρια πρωτη φορα φετος κ περιμενω κ διορισμο τον Σεμπτεμβρη. καθε μηνα μας στελνανε την αναλυση μισθοδοσιας στην οποια δεν αναγραφεται αυτο που ζητανε. μηπως καποιος συναδελφος μπορει να με διαφωτισει?
η απογραφή εντασσεται στην νέα διαδικασια που προωθέιται για το ενιαίο μισθολογιο . εχει αναλογο θέμα το αλφαβήτα
Μάλλον δεν θα χρειαστούν τόσα πολλά, κατεβάστε σε pdf το έντυπο προετοιμασίας: http://www.apografi.gov.gr/docs/preparation_doc.pdf
Καλησπερα!ρωτησα στο γραφείο πρωτοβαθμιας οπου υπαγομουν ως ωρομίσθια φέτος.Κ η απάντηση ήταν πως ολοι κ αναπληρωτές κ ωρομίσθιοι πρέπει να απογραφούμε κ ας έχει λήξει η συμβασή μας.Επειδή υπάρχει περιπτωση να μας ξαναπάρουν του χρόνου οπότε θα πρέπει να χουμε απογραφεί
αυτήν την στιγμή ως ωρομίσθιοι έχουμε απολυθεί και δεν υπάρχουμε καν.
Ισχύει ότι στη φόρμα απογραφής πρέπει να συμπληρώσεις σε ποια ηλικία πέθαναν παππούδες και προπαππούδες για να κάνουν κάτι διευθετήσεις στην ηλικία που θα πάρει σύνταξη ο υπαλληλος?