Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α)Στην εργασιακή σχέση βάζουμε "μόνιμος υπάλληλος", αν βέβαια είμαστε μόνιμοι;β) Στο φορέα απασχολησης και διορισμου βάζουμε "Υπ.Π.Δ.
Παιδιά μόλις επέστρεψα απ' το γραφείο πρωτοβάθμιας που ανήκα φέτος ως αναπληρωτής. Σε σχετική μου ερώτηση η αρμόδια (άριστη διοικητικός και πάντοτε πολύ ενημερωμένη) μου είπε πως οι αναπληρωτές ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!( είχε μιλήσει με ΥΠΕΠΘ και με υπουργείο εσωτερικών)...Θα τρελαθούμε εντελώς νομίζω τελικά...
Ρεπορτάζ:esos.grΕνώ τω υπουργείο Εσωτερικών μέσα από τις οδηγίες του ζητά από τους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές και ωρομισθίους να απογραφούν μόνο «εάν η σύμβασή σας είναι ενεργή κατά το διάστημα της απογραφής» σημειώνοντας ότι « Εάν η σύμβασή σας έχει λήξει δεν απογράφεστε», το υπουργείο Παιδείας στην εγκύκλιο που απέστειλε στα σχολεία ζητά την απογραφή από όλους τους εκπαιδευτικούς. ......
Υπουργείο Παιδείας: Δεν απογράφονται οι εκπαιδευτικοί των οποίων η σύμβαση λήγει έως τις 30/06/2010Υπόχρεοι προς απογραφή είναι όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, οι αναπληρωτές, οι ωρομίσθιοι και οι εργαζόμενοι με σχέση μίσθωσης έργου. Οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί καθώς και οι καθαριστές-στριες με σχέση μίσθωσης έργου, των οποίων η σύμβαση λήγει έως τις 30/06/2010, δεν απογράφονται. http://www.alfavita.gr/artro.php?id=3687