Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο φορέα απασχόλησης και φορέα οργανικής δε βάζουμε το υπουργείο Παιδείας;καλά μας βλέπω να γράφουμε ο καθένας τα δικά του και κάτι ακόμα: μπορούμε να μπουμε στη φόρμα της απογραφής online για να δούμε κάποιες λεπτομέρεις από τώρα αλλα να μην πατήσουμε οριστικοποιηση;
Ελπιζω αυτο να βοηθησει http://www.rotise.gr/erotisi/apografi-dimosiwn-ypallilwn.html
@ sirea τα στοιχεία που ζητούνται είναι αυτά που υπάρχουν στον έντυπο προετοιμασίας? ζητούνται περισσότερα / λιγότερα?
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 07, 2010, 10:12:16 am· Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία αλλά επισημαίνεται ότι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση απογραφής τους με την συμπληρωμένη έντυπη φόρμα απογραφής μέχρι την 1η Ιουλίου στις διευθύνσεις και στα γραφεία πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία υπάγονται.Οι νέες οδηγίες ανακοινώθηκαν σήμερα που έχουμε 7 Ιουλίου, πώς γίνεται να υποβάλλουμε την αίτησή μας μέχρι την 1η Ιουλίου; Είναι πρωί ακόμα και καφέ δεν έχω πιεί, μήπως φταίει αυτό που δεν καταλαβαίνω;!
· Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία αλλά επισημαίνεται ότι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση απογραφής τους με την συμπληρωμένη έντυπη φόρμα απογραφής μέχρι την 1η Ιουλίου στις διευθύνσεις και στα γραφεία πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία υπάγονται.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 07, 2010, 10:16:17 amΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 07, 2010, 10:12:16 am· Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επίσης να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία αλλά επισημαίνεται ότι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση απογραφής τους με την συμπληρωμένη έντυπη φόρμα απογραφής μέχρι την 1η Ιουλίου στις διευθύνσεις και στα γραφεία πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα οποία υπάγονται.Οι νέες οδηγίες ανακοινώθηκαν σήμερα που έχουμε 7 Ιουλίου, πώς γίνεται να υποβάλλουμε την αίτησή μας μέχρι την 1η Ιουλίου; Είναι πρωί ακόμα και καφέ δεν έχω πιεί, μήπως φταίει αυτό που δεν καταλαβαίνω;! Εδώ αναφέρεται η 2η ερώτησή μου αγαπητέ sirea. (βλ. σελίδα 18 του τρέχοντος θέματος για περισσότερα...)
Αν κάποιος γνωρίζει τι θα γραψουμε σταΦΟΡΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣμε βεβαιότητα ας απαντήσει....