Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον φορέα απασχόλησης υπάρχει η επιλογή Διευθύνσεις Α'θμιας και
Παράθεση από: nobody στις Ιουλίου 09, 2010, 01:11:14 amΣτον φορέα απασχόλησης υπάρχει η επιλογή Διευθύνσεις Α'θμιας και
42. Τι συμπληρώνω στο πεδίο “υπηρεσία”; Το πεδίο αυτό συμπληρώνεται ως εξής: α) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε φορείς που δεν έχουν περιφερειακές υπηρεσίες βάζουν στο πεδίο Υπηρεσία μία παύλα (-). β) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε περιφερειακές υπηρεσίες υπουργείων (πχ ΔΟΥ, Εφορείες αρχαιοτήτων κλπ) πληκτρολογούν την περιφερειακή υπηρεσία, πχ. “ΔΟΥ Αργυρούπολης” γ) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε περιφερειακές υπηρεσίες Ν.Π.Δ.Δ. (πχ. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ) πληκτρολογούν την περιφερειακή υπηρεσία πχ. “Ι.Κ.Α Γλυφάδας” ή “Ο.Α.Ε.Ε. Αλεξανδρούπολης” δ) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ των Ο.Τ.Α. πληκτρολογούν το συγκεκριμένο Ν.Π.Δ.Δ. που υπηρετούν καθώς και τον Ο.Τ.Α. στον οποίο ανήκει το Ν.Π.Δ.Δ. αυτό πχ “
Στο 1500 μου είπαν ότι στο πεδίο υπηρεσία βάζουμε το σχολείο μας.
knkn, νομίζω ότι θα βάλεις το σχολειο που είσαι τοποθετημένος έστω και προσωρινάνα ρωτήσω και κάτι άλλο: Ποια η διαφορά ανάμεσα σε προσωπικό του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και οι καθηγητές σε ποιο ανήκουμε;
knkn, νομίζω ότι θα βάλεις το σχολειο που είσαι τοποθετημένος έστω και προσωρινά
καλημέρα σε όλους, οι λίστες ΚΛΑΔΟΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και