Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: soul στις Ιουλίου 09, 2010, 06:15:03 pmΕσεις που ολοκληρώσατε την απογραφή στο πεδίο κατηγορίας εργασίας τι βάλατε τελικα :α)δημόσιες υπηρεσιες ήβ) ΝΠΔΔ;Εγώ πάντως έβαλα Δημόσια Υπηρεσία. Ας κόψουν κι αυτοί λίγο το λαιμό τους. Αν και μου είπαν στο 1500 ότι δεν έχει και τόση σημασία. (
Εσεις που ολοκληρώσατε την απογραφή στο πεδίο κατηγορίας εργασίας τι βάλατε τελικα :α)δημόσιες υπηρεσιες ήβ) ΝΠΔΔ;
Παράθεση από: anna3 στις Ιουλίου 09, 2010, 09:53:20 pmσυναδερφοι στο φορεα εργασιας επιλεγουμε το ΥΠΔ
συναδερφοι στο φορεα εργασιας επιλεγουμε το ΥΠΔ
οσοι απογραφηκατε σας ανοιγε τα πεδια κλαδος ειδικοτητα και βαθμος?
HTTP Status 404 - /Apografi/enter.seamtype Status reportmessage /Apografi/enter.seamdescription The requested resource (/Apografi/enter.seam) is not available.JBoss Web/2.1.3.GAΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ!!!!
εγώ έφτασα μέχρι το τέλος της φόρμας (χωρίς να μου ανοίγουν τα πεδία ειδικόηττα, βαθμός) αλλά δεν υπήχε κουμπί "τέλος" ή κάπως έτσι, μου έλεγε συνέχεις "προεπισκόπηση στοιχείων" και έτσι βγήκα. Θα παρακαλούσα κάποιν που έχει απογραφεί να μας πει, μετά την προεπισκόπηση έχει κάποιο άλλο κουμπί τελικής καταχώρισης? ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
ο φίλος sirea με τι browser μπήκε ? και τί έκδοση java χρησιμοποιεί αν ξέρει? σκέπτομαι μήπως το μη άνοιγμα των πείδων έχει σχέση με τον browser ή την java...