Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ολοκλήρωσα χθες τη διαδικασία δίνοντας κ το email μου κ έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν κάνει το ίδιο:1.Λάβατε κάποιο email επιβεβαίωσης μετά την ολοκλήρωση της απογραφής σας;Εγώ πάντως δεν έλαβα τίποτα...2.Ευτυχώς σημείωσα σε ένα χαρτί τον κωδικό απογραφής.Αυτός αποτελείται από 3 αριθμούς κ 10 λατινικούς χαρακτήρες(σε κεφαλαία κ πεζά κ ανακατεμένοι με τους αριθμούς),συνολικά δηλαδή 13 χαρακτήρες.Κ σ'εσάς το ίδιο συνέβη;;
Παράθεση από: knkn στις Ιουλίου 12, 2010, 01:00:22 pmΜεταφέρω από το http://apografi.gov.gr/faq.html#62.............53. Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης»; (Κατηγορία 3)Στο πεδίο «Φορέας Οργανικής Θέσης» θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια
Μεταφέρω από το http://apografi.gov.gr/faq.html#62.............53. Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης»; (Κατηγορία 3)Στο πεδίο «Φορέας Οργανικής Θέσης» θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια
Παράθεση από: soul στις Ιουλίου 12, 2010, 02:58:47 pmΑφου το πτυχιο σου δεν έχει τίτλο δεν γράφεις τιποτατο έχει και στις συχνές ερωτήσειςδεν έχει.....το κοίταξα..σκάρτο πράμα μου δώσανε !
Αφου το πτυχιο σου δεν έχει τίτλο δεν γράφεις τιποτατο έχει και στις συχνές ερωτήσεις
Παράθεση από: syrrahm στις Ιουλίου 12, 2010, 03:12:21 pmΠαράθεση από: knkn στις Ιουλίου 12, 2010, 01:00:22 pmΜεταφέρω από το http://apografi.gov.gr/faq.html#62.............53. Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης»; (Κατηγορία 3)Στο πεδίο «Φορέας Οργανικής Θέσης» θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια
Παράθεση από: efkola στις Ιουλίου 12, 2010, 02:29:45 pmΕγώ ολοκλήρωσα χθες τη διαδικασία δίνοντας κ το email μου κ έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν κάνει το ίδιο:1.Λάβατε κάποιο email επιβεβαίωσης μετά την ολοκλήρωση της απογραφής σας;Εγώ πάντως δεν έλαβα τίποτα...2.Ευτυχώς σημείωσα σε ένα χαρτί τον κωδικό απογραφής.Αυτός αποτελείται από 3 αριθμούς κ 10 λατινικούς χαρακτήρες(σε κεφαλαία κ πεζά κ ανακατεμένοι με τους αριθμούς),συνολικά δηλαδή 13 χαρακτήρες.Κ σ'εσάς το ίδιο συνέβη;;Απάντηση στο 1ο: Οχι δεν λαμβάνεις κάποια επιβεβαίωση τώρα. Θα στείλουν μετά από 2 με 3 εργάσιμες μήνυμα στο mail ή και στο κινητό. Απάντηση στο 2ο: Εμένα μου έβγαλε μόνο γράμματα πεζά και κεφαλαία στα λατινικά (ή αγγλικά όπως θες πέστο) μέχρι και ίσον είχε = και / (κάθετος) . Συνολικά ήταν όλα 16. (μαζί με ίσον....και λοιπά...)
Πιο σημαντικό θεωρώ αυτό με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Εγώ υπηρετώ (προσωρινά) σε σχολική μονάδα, θα κάνω θερινή υπηρεσία και 1η Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστώ για ανάληψη υπηρεσίας στο προσωρινό σχολείο μου. Άρα η 54 θα ήταν πιο πλήρης αν λάβαινε υπ' όψιν και τη δική μας κατηγορία. Και, επίσης, γιατί η 53 δεν μας καλύπτει; Εν πάση περιπτώσει, ίσως την ξαναστείλω.
Δημόσιες υπηρεσίεςΦΟΡΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ επέλεξα ΥΠΔ
Παράθεση από: syrrahm στις Ιουλίου 12, 2010, 03:28:01 pmΠιο σημαντικό θεωρώ αυτό με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Εγώ υπηρετώ (προσωρινά) σε σχολική μονάδα, θα κάνω θερινή υπηρεσία και 1η Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστώ για ανάληψη υπηρεσίας στο προσωρινό σχολείο μου. Άρα η 54 θα ήταν πιο πλήρης αν λάβαινε υπ' όψιν και τη δική μας κατηγορία. Και, επίσης, γιατί η 53 δεν μας καλύπτει; Εν πάση περιπτώσει, ίσως την ξαναστείλω.Στην ίδια κατηγορία είμαστε syrrahm. Εγώ τα έγραψα και τα 2 όπως περιγράφω παρακάτω. Παράθεση από: knkn στις Ιουλίου 10, 2010, 12:21:02 pmΔημόσιες υπηρεσίεςΦΟΡΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ επέλεξα ΥΠΔ
Παράθεση από: efsman στις Ιουλίου 12, 2010, 03:06:29 pmΑπογράφηκα σήμερα 7:50 το πρωί ταχύτατα χωρίς προβλήματα (αν και ξέχασα να πατήσω προσθήκη στους τίτλους σπουδών και αναγκάστηκα και τα πέρασα όλα τα στοιχεία από την αρχη). Πάντως έσωσα στον σκληρό δίσκο όλη τη σελιδα με τα στοιχεία μου και τους κωδικούς πρόσβασης που μας δίνονται για μελλοντική χρήση. Ηλεκτρονικό μήνυμα δεν έλαβα αλλά νομίζω ότι μας καλύπτουν οι κωδικοί πρόσβασης!Τελικά πολύ κακό για το τίποτα! Efsman,εμένα μου έβγαλε μόνο κωδικό απογραφής(που αναφέρω κ λίγα posts παραπάνω) στο τέλος.Οι κωδικοί πρόσβασης για μελλοντική χρήση που αναφέρεις τι είναι;;
Απογράφηκα σήμερα 7:50 το πρωί ταχύτατα χωρίς προβλήματα (αν και ξέχασα να πατήσω προσθήκη στους τίτλους σπουδών και αναγκάστηκα και τα πέρασα όλα τα στοιχεία από την αρχη). Πάντως έσωσα στον σκληρό δίσκο όλη τη σελιδα με τα στοιχεία μου και τους κωδικούς πρόσβασης που μας δίνονται για μελλοντική χρήση. Ηλεκτρονικό μήνυμα δεν έλαβα αλλά νομίζω ότι μας καλύπτουν οι κωδικοί πρόσβασης!Τελικά πολύ κακό για το τίποτα!