Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που τσέκαρε Φορεάς Οργανικής (ίδιος με φορέα απασχόλησης) και στο τέλος με την ολοκλήρωση της εγγραφής στα πεδία Φορέας Οργανικής του είχε γραμμένο πάλι τα ίδια με πάνω(δηλαδή τα ίδια με το Φορέα Απασχόλησης) ;;;;;;
Mόλις επικοινώνησα με το 1500. Τους ρώτησα <<αυτοί που πήραν μετάθεση ποιο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν το παλιό ή το νέο :>>. Μου απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να δηλώσουμε το σχολείο που θα μισθοδοτούμαστε την ημερομηνία της απογραφής και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει διασταύρωση των στοιχείων μας και υπηρεσιακά.Οπότε ορθώς δήλωσα το προηγούμενο σχολείο.
Παράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 13, 2010, 04:09:37 pmMόλις επικοινώνησα με το 1500. Τους ρώτησα <<αυτοί που πήραν μετάθεση ποιο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν το παλιό ή το νέο :>>. Μου απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να δηλώσουμε το σχολείο που θα μισθοδοτούμαστε την ημερομηνία της απογραφής και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει διασταύρωση των στοιχείων μας και υπηρεσιακά.Οπότε ορθώς δήλωσα το προηγούμενο σχολείο.Εγώ δήλωσα τη νέα ΔΙΔΕ και μέσα σε παρένθεση το νέο σχολείο στο οποίο έχω προσωρινή τοποθέτηση.Λες να μου βάλουν κακό βαθμό ?
Παράθεση από: christy_xd@1 στις Ιουλίου 13, 2010, 03:49:11 pmΠαράθεση από: ΑΝΚΑΛ στις Ιουλίου 13, 2010, 03:39:49 pmΣυγνωμη μια ερωτηση κ απο εμενα, τον αριθμο ταυτοτητας πως τον συμπληρωσατε? Α
Παράθεση από: ΑΝΚΑΛ στις Ιουλίου 13, 2010, 03:39:49 pmΣυγνωμη μια ερωτηση κ απο εμενα, τον αριθμο ταυτοτητας πως τον συμπληρωσατε? Α
Συγνωμη μια ερωτηση κ απο εμενα, τον αριθμο ταυτοτητας πως τον συμπληρωσατε? Α
Εγώ δεν θυμαμαι αν μου το έβγαλε στην προεπισκόπηση το φορέα οργανικής μου το έβγαλε όμως σίγουρα στην εκτύπωση. Αν έχεις εκτυπωτή δοκίμασε να το εκτυπώσεις μήπως σου το βγάλει εκεί. τσέκαρα ίδιο φορέα οργανικής
Ρε παιδιά μόλις πριν λίγο πάω να ξανακάνω απογραφή και πάλι όταν τσεκάρω Φορέας Οργανικής (ίδιος με απασχόλησης) στην προεπισκόπηση έχει κενά τα Οργανικός Φορέας και Υπηρεσία!!!!Και επαναλαμβάνω μήπως είναι το αυτονόητο ότι δεν τα ξαναγράφουν όταν είναι ίδια με πάνω!!ΗΜΑΡΤΟΝ πια με τους άθλιους που μας ταλαιπωρούν καλοκαιριάτικα..