Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nickol στις Ιουλίου 13, 2010, 01:53:43 pmΤελικά αν κάποιος στο φορέα απασχόλησης δεν δήλωσε ΥΠΕΠΘ (όπως καθυστερημένα διευκρίνισαν) αλλα Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να την ξαναστείλει? Όχι,δεν χρειάζεται. Τους έστειλα χτες το ακόλουθο e-mail: Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Απογράφηκα πριν από δύο ημέρες και στο πεδίο "Φορέας Οργανικής Θέσης" επέλεξα «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια "Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης". Στο πεδίο "Υπηρεσία" πληκτρολόγησα κανονικά το σχολείο στο οποίο υπηρετώ. Σήμερα βλέπω στις "συχνές ερωτήσεις" ότι έπρεπε στον φορέα να επιλέξω "Υπουργείο Παιδείας, Δια
Τελικά αν κάποιος στο φορέα απασχόλησης δεν δήλωσε ΥΠΕΠΘ (όπως καθυστερημένα διευκρίνισαν) αλλα Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να την ξαναστείλει?
Παράθεση από: vsk στις Ιουλίου 13, 2010, 02:11:59 pmΠαράθεση από: nickol στις Ιουλίου 13, 2010, 01:53:43 pmΤελικά αν κάποιος στο φορέα απασχόλησης δεν δήλωσε ΥΠΕΠΘ (όπως καθυστερημένα διευκρίνισαν) αλλα Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να την ξαναστείλει? Όχι,δεν χρειάζεται. Τους έστειλα χτες το ακόλουθο e-mail: Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Απογράφηκα πριν από δύο ημέρες και στο πεδίο "Φορέας Οργανικής Θέσης" επέλεξα «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια "Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης". Στο πεδίο "Υπηρεσία" πληκτρολόγησα κανονικά το σχολείο στο οποίο υπηρετώ. Σήμερα βλέπω στις "συχνές ερωτήσεις" ότι έπρεπε στον φορέα να επιλέξω "Υπουργείο Παιδείας, Δια
γεια σας.προσπαθω να μπω τωρα για την απογραφη αλλα δεν με βαζει.τι γραφει τοτε οτι μπορουν ολα τα αφμ να κανουν απογραφη??
Μα δεν είμαστε δικαστικοί λειτουργοί
είναι απίστευτο αυτό πoυ συμβαίνει!!!δεν θα ησυχάσουμε ποτέ?μπήκα τώρα στο site για να κάνω την απογραφή και μου βγάζει problem!!!συμβαίνει και σε εσάς ή μόνο σε εμένα?