Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Ιουλίου 14, 2010, 12:45:51 pmΠαιδιά, με συγχωρείτε αν φανώ άσχετη, αλλά όσοι είμαστε απολυμένοι, ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές και παίρνουμε επίδομα ανεργίας αυτό το διάστημα, είμαστε υποχρεωμένοι να απογραφούμε;ΟΧΙ!
Παιδιά, με συγχωρείτε αν φανώ άσχετη, αλλά όσοι είμαστε απολυμένοι, ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές και παίρνουμε επίδομα ανεργίας αυτό το διάστημα, είμαστε υποχρεωμένοι να απογραφούμε;
Παράθεση από: iona στις Ιουλίου 14, 2010, 12:58:27 pmγνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?Θα πάρεις μαζί σου τα χαρτιά σου και θα πάς σε ένα net cafe.Αν δεν μπορείς (που πιστεύω σίγουρα θα μπορείς) θα βασιστείς στο ωράριο της ΔΠΕ? Και αν εκείνη τη μέρα το σύστημα κρεμάσει?Προσωπική μου άποψη είναι αυτή.Νομίζω ότι οι ΔΠΕ έχουν υποχρέωση ΝΑ ΣΕ
γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?