Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση κρίσεως..Έχω σύμβαση έργου σε δήμο και παράλληλα έκανα ωρομίσθια. Πρέπει να το δηλώσω στην απογραφή στην δεύτερη απασχόληση την ωρομισθία από την στιγμή που οι ωρομίσθιοι δεν απογράφονται;
Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω,αλλά αυτό το κράτος κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να εκνευρίσει τους πολίτες του.Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής της αίτησης απογραφής μου σύμφωνα με την κατάληξη του ΑΦΜ μου.'Εχω συμπληρώσει 4 φορές μέχρι τώρα την αίτησή μου από την αρχή και η φόρμα της τέταρτης κατηγορίας με τα τυπικά προσόντα έχει κολλήσει,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την ολοκληρώσω επιτυχώς.Έπειτα από συνεχείς προσπάθειες κατάφερα να επικοινωνήσω με το κέντρο εξυπηρέτησης,για να πάρω την απάντηση του υπαλλήλου ότι πρέπει να συνεχίσω να την συμπληρώνω από την αρχή μέχρι να πάει 4 η ώρα,γιατί ¨δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο¨.Αλλιώς θα πρέπει να επαναλάβω τη διαδικασία την Τετάρτη,ημέρα που έχω προγραμματίσει ταξίδι....4 φορές προσπάθησα,η τέταρτη κατηγορία κολλάει,4 η ώρα λήξης,Τετάρτη η επόμένη ημέρα...Τυχαίο;
Μήπως κάνεις εσύ κάποιο λάθος; Εγώ πριν λίγο συμπλήρωσα την αίτηση για δεύτερη φορά (γιατί στην πρώτη ο φορέας δεν έβγαινε στο τέλος) χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα και τις δύο φορές.
Λοιπόν μέσα σε 7 μέρες (από την αρχή της απογραφής ημέρα Δευτέρα) απεγράφησαν 400.000 άτομα (δε βάζω μέσα και τις δύο ημέρες που προηγήθηκαν και θα μπορούσε κάποιος να απογραφεί όποως και έγινε). Μ¨ενουν άλλες πέντε ημέρες (την Παρασκευή λήγει η διορία). Αν σε 7 ημέρες έγινε απογραφή 400.000 ατόμων, σε 5 μέρες χοντρικά θα απογραφούν άλλοι 285.000 (απλή μέθοδος τριών) άντε 300.000, σύνολο δηλαδή 700.000. Αυτό σε πληθυσμό 11.000.000 μας βγάζει ένα ποσοστό 6,40 τοις εκατό δημοσίων υπαλλήλων, πιστέψτε με χαμηλότερο από ό,τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ