Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: BELLISSIMA στις Ιουλίου 19, 2010, 04:06:59 pmΚαποιοι στο φορουμ εγραψαν ως φορεα απασχολησης το σχολειο τους. εμενα φαινεται ομως ως φορεας οργανικης το υπεπθ, κατι δεν μου παει καλα. λετε να το αλλαξω;Στην υπηρεσία τι σου γράφει;Εμένα ως φορέα απασχόλησης και ως φορέα οργανικής γράφει το Υπουργείο και ως υπηρεσία το σχολείο.
Καποιοι στο φορουμ εγραψαν ως φορεα απασχολησης το σχολειο τους. εμενα φαινεται ομως ως φορεας οργανικης το υπεπθ, κατι δεν μου παει καλα. λετε να το αλλαξω;
παιδιά στην ειδικότητα βάζουμε υποχρεοι μπλα μπλα;;
Καποιοι στο φορουμ εγραψαν ως φορεα απασχολησης το σχολειο τους. εμενα φαινεται ομως ως φορεας οργανικης το υπεπθ, κατι δεν μου παει καλα. λετε να το αλλαξω;Irene, καλυτερα να γραψεις παραπανω, παρα λιγοτερα. Εγω παντως θα εγραφα και τα 2 πτυχια
Στον φορεα απασχολησης εγραψα υπεπθ, σωστο; πατωντας ομως στη οργανικη θεση "το ιδιο με τον φορεα απασχολησης" φαινεται στην εκτυπωση παλι υπεπθ. κατι δεν παει καλα;
Η γνώμη μου είναι ότι θα έχουν γίνει τόσα λάθη που τελικά θα κρατήσουν μόνο το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ μας..Όντως μην τρελαινόμαστε! Το σύστημα πάντως χθες ,όπως είπαν και παραπάνω ,πήγαινε με γκάζια. Φαίνεται το κατάλαβαν πως έχουν μείνει να απογραφούν οι περισσότεροι .
καλημέρα!!!μετα την απογραφή και αφου πάρουμε το κωδικό τι κάνουμε???πρέπει να κάνουμε κατι άλλο ή έχουμε τελειώσει???