Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά εκεί που λέει εργασιακή σχέση τι βάζουμε? ευχαριστώ
Παράθεση από: dimfil στις Ιουλίου 20, 2010, 06:21:46 pmπαιδιά εκεί που λέει εργασιακή σχέση τι βάζουμε? ευχαριστώΜOΝΙΜΟΙ ΥΠAΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣIΟΥ /ΔΙΚΑΣΤΙΚΟI ΛΕΙΤΟΥΡΓΟI /ΔΗΜOΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟI
Παράθεση από: Boldini στις Ιουλίου 19, 2010, 06:35:31 pmπαιδιά στην ειδικότητα βάζουμε υποχρεοι μπλα μπλα;;Είμαι δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ποιόν κλάδο θα επιλέξω; Ποιά ειδικότητα θα επιλέξω;Από τους κλάδους θα επιλέξετε το «Εκπαιδευτικό Προσωπικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δάσκαλοι/Νηπιαγωγοί)» Κατόπιν, στην Ειδικότητα θα επιλέξετε «Άλλο Ειδικότητα» και θα πληκτρολογήστε π.χ. «Δάσκαλος» στο ελεύθερο πεδίο που θα εμφανιστεί.Αντίστοιχα, θα πληκτρολογήσεις "Νηπιαγωγός".
παιδιά στην ειδικότητα βάζουμε υποχρεοι μπλα μπλα;;
Μια ερώτηση και από μένα. Εκεί που λέει "ίδιος με το φορέα απασχόλησης" έβαλα τικ έκανα καλά; Έχω οργανική στο σχολείο που είμαι. Επίσης έκανα απογραφή 2 φορές γιατί την πρώτη δεν είδα το κωδικό. Μετά διάβασα ότι τον κωδικό θα μπορούσαν να μου τον δώσουν κάποια στιγμή αργότερα. Το έχει κάνει κάνεις άλλος αυτό, γνωρίζει κάτι παραπάνω;
Παράθεση από: TTG στις Ιουλίου 20, 2010, 06:30:22 pmΠαράθεση από: dimfil στις Ιουλίου 20, 2010, 06:21:46 pmπαιδιά εκεί που λέει εργασιακή σχέση τι βάζουμε? ευχαριστώΜOΝΙΜΟΙ ΥΠAΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣIΟΥ /ΔΙΚΑΣΤΙΚΟI ΛΕΙΤΟΥΡΓΟI /ΔΗΜOΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟIΑ καλά όταν απογράφηκα εγώ δεν ήταν έτσι γραμμένο... αχαχαχαχα ο κάθε ένας θα έχει τα δικά του...
[quote author=ΣΥΛ
έκανα την απογραφή το Σάββατο το βράδυ.επειδή όμως είχε κολλήσει στις σπουδές κ επειδή πάλευα γύρω στις 3 ώρες το άφησα κ δεν συμπλήρωσα τίποτα.πιστεύετε ότι πρέπει να ξανακάνω την απογραφή ή να το αφήσω ως έχει?
Παράθεση από: maria2882d στις Ιουλίου 22, 2010, 09:52:07 pmέκανα την απογραφή το Σάββατο το βράδυ.επειδή όμως είχε κολλήσει στις σπουδές κ επειδή πάλευα γύρω στις 3 ώρες το άφησα κ δεν συμπλήρωσα τίποτα.πιστεύετε ότι πρέπει να ξανακάνω την απογραφή ή να το αφήσω ως έχει?Αν κατάλαβα καλά εσύ δεν κατάφερες να κάνεις απογραφή ούτε πήρες κωδικό...Είναι σαν να μην έκανες τίποτε. Καί βέβαια πρέπει να απογραφείς...