Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οκ, αναφερόμουν στην Βθμια προηγουμένως
Και σε μενα. Εγω κατάλαβα πως απογράφηκα κανονικά, αφού δίνει ώρα απογραφής και κωδικό, αλλά οτι η διεύθυνση δεν έχει στείλει ακόμα τα στοιχεία μου στην ενιαία αρχή πληρωμών
μπήκα πριν λίγο στην σελίδα της απογραφής και έβγαζε και σε εμένα αυτό το μήνυμα: ...
παιδια και σε μενα το ιδιο γραφει !αλλα πιστευω δεν χρειαζεται να αγχωθουμε- ακομα -ποτε να προλαβουν οι εκκαθαριστες να μας περασουν ?τωρα δεν τελειωσε η απογραφη ?εγω ειμαι πρωτοβαθμια και σιγουρα ο εκκαθαριστης μου δεν ειναι ο διευθυντης ,ειναι ενας κυριος στο γραφειο εχω το τηλεφωνο του στο γραφειο αλλα θα περιμενω λιγες μερες ..μου φαινεται οτι τωρα θελουν να ριξουν το μπαλακι στους εκκαθαριστες !σου λεει ενταξει ,προλαβες ,απογραφηκες αλλα ο εκκαθαριστης σε δηλωσε ?θελουν να μας σπασουν τα νευρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο !και θα τους αρεσε πολυ να μη μας πληρωσουν για ενα -δυο μηνες !αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα ,οι εκκαθαριστες σιγα σιγα θα μας περασουν..το θεμα ειναι αν το κρατος θα χει λεφτα το χειμωνα να μας πληρωσει ...
μου φαινεται οτι τωρα θελουν να ριξουν το μπαλακι στους εκκαθαριστες !σου λεει ενταξει ,προλαβες ,απογραφηκες αλλα ο εκκαθαριστης σε δηλωσε ?
Τελικά πήρα το 1500 και μου είπαν ότι προς το παρόν αγνοούμε το μηνυμα γιατί είναι η πρώτη μέρα που τρέχει το σύστημα και δεν έχει προλάβει να ελέξγει ποιοι έχουν καταγραφεί.