Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' όλους τα ίδια βγάζει.
Με βάση στοιχεία της 29/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας ΔΕΝ έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για εσάς. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί του προκειμένου να επισπεύσει την προετοιμασία και τις διαδικασίες ένταξής του στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το μήνυμα μου εμφάνιζε 30/07/2010....Πάντως έχω επικοινωνήσει με την εκκαθαρίστρια και με τον προιστάμενο και με επιβεβαίωσαν πως έχουν στείλει τα στοιχεία μισθοδοσίας....
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 10, 2010, 02:57:51 pmΣ' όλους τα ίδια βγάζει. Δε βγάζει σε όλους το ίδιο μήνυμα. Εγώ πάτησα 2 ΑΦΜ και έβγαλε 2 διαφορετικά μηνύματα.Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 12, 2010, 04:13:05 pmΜε βάση στοιχεία της 29/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας ΔΕΝ έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για εσάς. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί του προκειμένου να επισπεύσει την προετοιμασία και τις διαδικασίες ένταξής του στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το μήνυμα μου εμφάνιζε 30/07/2010....Πάντως έχω επικοινωνήσει με την εκκαθαρίστρια και με τον προιστάμενο και με επιβεβαίωσαν πως έχουν στείλει τα στοιχεία μισθοδοσίας....Ίσως να ισχυει αυτο που λέει ο jak13.και εμένα ο εκκαθαριστης εστειλε τα στοιχεία μου μετά τις 29/7 και συνεχίζει να μου βγάζει το παλιο μήνυμα.Μαλλον δεν έχουν ενημερώσει τη σελίδα ακόμα...Σου είπαν αν τα είχαν στείλει πριν ή μετά τις 29 Ιουλίου; Γιατί απ`ότι βλέπω, αυτοί θα ενημερώνουν το σύστημα, με τα στοιχεία που τους στέλλουν μετά από καιρό, πιθανόν και κάθε μήνα. Με τα όσα ισχύουν τώρα...
Από τον Ιούνιο, μου είπαν τα έχουν στείλει....
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 17, 2010, 02:13:32 pmΑπό τον Ιούνιο, μου είπαν τα έχουν στείλει....γιατί δε στέλνεις στο apografi.gr ένα e-mail να τους ρωτήσεις;Αν όντως ο εκκαθαριστης σου τα είχε στείλει εγκαιρως ,ίσως έχει γινει κάποιο λάθος!
Παιδιά και εμένα ξεχασμένο με έχουν
Παράθεση από: geool στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 11:43:40 amΠαιδιά και εμένα ξεχασμένο με έχουνέκαναν και οι αναπληρωτές-ωρομίσθιοι απογραφή;
Επαναφέρω το θέμα, καθώς μετά από δοκιμή σήμερα μου έβγαλε πάλι:"Με βάση στοιχεία της 29/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας ΔΕΝ έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για εσάς. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί του προκειμένου να επισπεύσει την προετοιμασία και τις διαδικασίες ένταξής του στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών"Τι συμβαίνει με αυτή την υπόθεση; Από τις 29/7 δεν έχει γίνει ενημέρωση της βάσης τους;Δοκίμασα κι άλλα 2 ΑΦΜ, ένα εκπαιδευτικού κι ένα στρατιωτικού, και βγάζει:"Με βάση στοιχεία της 29/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών μόνο κατά την πιλοτική φάση του έργου. Ο φορέας σας φαίνεται να εργάζεται για να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του έναντι της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις απαραίτητες διαδικασίες"Μόνο εμένα ξέχασαν;;;!!!