Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου ήρθε μέιλ. Μεταξύ άλλων, γράφει : Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από την διεύθυνση: https://apografi.gov.gr/ap Πρόσβαση έχετε με 2 τρόπους:- Με χρήση του λογαριασμού TAXISnet (εφόσον έχετε) - Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό TAXISnet εισάγοντας στο πεδίο Username τον ΑΦΜ σας και στο πεδίο Password τον Αριθμό Ειδοποίησης του εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2010. Ο Αριθμός Ειδοποίησης υπάρχει στο εκκαθαριστικό σημείωμα του 2010 και αναφέρεται ως «αρ. ειδ/σης».Στην εφαρμογή θα δείτε τα στοιχεία σας όπως τα συμπληρώσατε τον Ιούλιο και επί αυτών έχετε την δυνατότητα να κάνετε διορθώσεις. Επίσης, έχουν προστεθεί επιπλέον πεδία προς συμπλήρωση σχετικά με προτιμήσεις καθώς και η Ημερομηνία Πρόσληψης.Μπορείτε να κάνετε αλλαγές όσες φορές επιθυμείτε μέχρι την επιβεβαίωση των στοιχείων σας από τις Διευθύνσεις Προσωπικού.Κάθε φορά που επικαιροποιείτε τα στοιχεία σας, έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε βεβαίωση με το σύνολο των πεδίων που έχετε συμπληρώσει.Μπορείτε να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας μόνο εάν έχετε ήδη απογραφεί. Εάν όχι θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διευθυντή Προσωπικού/Διοικητικού της υπηρεσίας σας για να σας δώσει αυτή την δυνατότητα.Η επικαιροποίηση των στοιχείων είναι προαιρετικήΑυτά...
Αν δεν υπάρχουν λάθη στην απογραφή που κάναμε τον Ιούλιο ή αν δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι στα στοιχεία μας, δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε επικαιροποίηση ή κάποια άλλη ενέργεια!Αναφέρομαι στους μόνιμους!
Έχω βρει ένα λάθος στο 2ο βήμα (που, σημειωτέον, δεν προήλθε από μένα! Έχω ως απόδειξη την εκτύπωση του Ιουλίου), το διόρθωσα, προσπαθώ να πάω από το 2ο βήμα στο 3ο, εμφανίζει μήνυμα για διακοπή δεσμών και λοιπά, πατάω πότε στο ναι πότε στο όχι και παγώνει! Το ίδιο συμβαίνει είτε μπω με ΙΕ (σε αυτόν δεν μπορώ να δω καν τι γράφει τι μήνυμα), είτε μπω με Firefox. Συμβαίνει και σε σας το ίδιο;Και τι θα κάνω, αν υπάρχουν και άλλα λάθη και δε με αφήνει το σύστημα να προχωρήσω;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
καλημέραστο πτυχίο συναφές ή αναγνωρισμένο τι πρέπει να βάλουμε;ευχαριστώ
δοκίμασε να μπεις και με Internet Explorer.Αν σου βγάζει μια επιλογή που λέει "I understand the risk", πάτα αυτό και προχώρα.Μετά πατάς το κουμπί "Get Certificate" κλπ