Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι νεοδιοριστη (2011)και μου ειπαν να κανω μεσω νετ απογραφη. Ισχυει αυτο;
Παράθεση από: giota.pat. στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:40:07 pmΕιμαι νεοδιοριστη (2011)και μου ειπαν να κανω μεσω νετ απογραφη. Ισχυει αυτο;Θα πρέπει να σε έχει εντάξει η υπηρεσία σου πρώτα. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης είναι η 9η Σεπτεμβρίου
Καλημερα σε ολους.Περυσι εκανα την απογραφη και φετος την επικαιροποιηση των στοιχειων μου.Κατα την επικαιροποιηση ειδα οτι σαν ημερομηνια προσληψης εγραφε 21 Αυγ 2008,την μερα της ορκωμοσιας μου.Την αλλαξα και εβαλα 20 Αυγ 2008 που ειναι η ημερομηνια του ΦΕΚ διορισμου μου.Εκανα καλα ή πρεπει να το αλλαξω παλι?Και κατι ακομη.Λεει καπου οτι δεν εχω ενταχθει στη Διευθυνση Διοικητικου/Προσωπικου και σαν στοιχεια του φορεα εχει ολα τα στοιχεια της ΔΔΕ της οργανικης(διευθυνση κτλ) χωρις να αναγραφεται το ονομα της,δηλ. ΔΔΕ Ν.ταδε.Σαν φορεας αναφερεται βεβαια το Υπουργειο Παιδειας.Ευχαριστω οποιον μπορει να με βοηθησει!!!!
Για το ερωτημα μου σχετικα με την ημερομηνια προσληψης γνωριζει καποιος να μου πει?Εσεις τι βαλατε σε αυτο το πεδιο?mackis σ'ευχαριστω!Αρα να επικοινωνησω με τη ΔΔΕ της οργανικης μου για να με ενταξει?
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:25:49 pmΠαράθεση από: giota.pat. στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:40:07 pmΕιμαι νεοδιοριστη (2011)και μου ειπαν να κανω μεσω νετ απογραφη. Ισχυει αυτο;Θα πρέπει να σε έχει εντάξει η υπηρεσία σου πρώτα. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης είναι η 9η ΣεπτεμβρίουΔλδ αυριο να τουσ ενοχλησω για αυτο 'η να προσπαθησω μεσω του σαιτ apografi.gov.gr vα κανω την απογραφη; Μου ειπαν οτι ζητα το ΑΦΜ κ τον αρ. ειδοποιησησ εκκαθαριστικου 2010