Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ ότι αν ξαναμπούμε στη διαδικασία να περάσουμε τα στοιχεία μας, θα τραλαθούμε με τόσο μπάχαλο που επικρατουσε στη σελιδα της απογραφής.Επομένως δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνουμε (το λέει ξεκάθαρα ότι είναι προαιρετική η επικαιροποίηση)!!!Εξάλλου οποιαδήποτε αλλαγή υπάρχει , θα γίνεται από εδω και πέρα από τις διευθύνσεις
Παράθεση από: soul στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 03:30:36 pmΘεωρώ ότι αν ξαναμπούμε στη διαδικασία να περάσουμε τα στοιχεία μας, θα τραλαθούμε με τόσο μπάχαλο που επικρατουσε στη σελιδα της απογραφής.Επομένως δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνουμε (το λέει ξεκάθαρα ότι είναι προαιρετική η επικαιροποίηση)!!!Εξάλλου οποιαδήποτε αλλαγή υπάρχει , θα γίνεται από εδω και πέρα από τις διευθύνσειςΑπό το σχολείο μου μας είπαν να κάνουμε την επικαιροποίηση των στοιχείων και να παραδώσουμε τη βεβαίωση στο σχολείο. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και αλλού.
Από το σχολείο μου μας είπαν να κάνουμε την επικαιροποίηση των στοιχείων και να παραδώσουμε τη βεβαίωση στο σχολείο. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και αλλού.
Παράθεση από: syrrahm στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 03:50:25 pmΑπό το σχολείο μου μας είπαν να κάνουμε την επικαιροποίηση των στοιχείων και να παραδώσουμε τη βεβαίωση στο σχολείο. Υποθέτω το ίδιο θα γίνει και αλλού.Τι είναι αυτό; καινούργιο; αφορά όλους;Εγώ έκανα απογραφή το καλοκαίρι ου 2010. Πρέπει να κάνω κάτι πάλι τώρα; Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι ούτε κάποιο mail που έχει σταλεί από την υπηρεσία της απογραφής. Δενθα έπρεπε αν είχα κάτι σε εκκρεμότητα;
Ωστόσο και αλλαγές να υπάρχουν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού, σύμφωνα με την εγκύκλιο της 5/8/2011 ( βλέπε σελίδα απογραφής), οφείλουν να την κάνουν οι ΔΔΕ:Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, οι Δ/νσεις Διοικητικού/ Προσωπικού θα πρέπει ναμεριμνούν για την επικαιροποίηση των στοιχείων του προσωπικού τους και να ενημερώνουντις εφαρμογές για οποιαδήποτε μεταβολή (πρόσληψη, αποχώρηση, μεταφορά, κλπ), σύμφωναμε την παρ.9 του αρ. 49 του ν.3943/2011 (ΥΕΚ 66Α).Τώρα, το τι θα κάνει η κάθε ΔΔΕ, θα δούμε!Δε χρειάζεται πανικός!Η απογραφή έχει γίνει από όλους μας και για ό,τι νεότερο θα το συζητάμε και εδώ!
οκ, έχω κι εγώ μια ερώτηση μάλλον τραγελαφική...ως Φυσικό Πρόσωπο - δηλαδή όχι με την υπηρεσιακή ιδιότητα του διαχειριστή της εφαρμογής- , θέλησα να επικαιροποιήσω τα δικά μου στοιχεία - και υποτίθεται ότι εκεί μπαίνεις είτε με τους κωδικους taxisnet είτε με αφμ και αρ. ειδοποίησης του εκκαθαριστικού....εγώ κωδικούς προσωπικούς taxisnet δεν έχω...και με τον εναλλακτικό τρόπο δεν μπαινω..... είναι δυνατό να μου έχει δημιουργήσει κωδικους taxisnet ο λογιστής που υπέβαλε τη δήλωσή μου μέσω διαδικτύου και γω να μην το ξέρω; ( Έλα- δε θέλω σχόλια....έχω και μία φήμη να διατηρήσω : αυτή της φυσικής ξανθιάς!! )