Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva92 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 07:08:25 pmΔιορίστηκα τον Αύγουστο του 2010 και δεν είχα απογραφεί στην πρώτη φάση, όπως και ήταν φυσικό (αφού διορίστηκα μετά). Εδώ και μια εβδομάδα προσπάθησα να μπω με το ΑΦΜ και το ειδοποιητήριο του 2010 για να κάνω την απογραφή μου, αφού ο υπάλληλος στη Διεύθυνση μου έχει πει ότι έχουν γίνει από τη Διεύθυνση τα απαραίτητα, Δεν μπορώ όμως να μπω. Μου λέει ότι είναι λάθος οι κωδικοί και ότι δεν υπάρχει απογραφή με αυτό το ΑΦΜ. Τι να κάνω; Επικοινώνησα με τον υπάλληλο και μου είπε ότι το όνομά μου και το αφμ φαίνονται κανονικά μέσα στο σύστημα. Αυτός δηλαδή το έλεγξε, όταν τον πήρα τηλέφωνο και μάλιστα το θεώρησε περίεργο ότι εγώ δεν μπορώ να μπω. τι μου προτείνετε να κάνω, δεδομένου ότι είμαι και μακριά από τη Διεύθυνση και δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταβώ εκεί;είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις ηλεκτρονικούς κωδικούς taxisnet? γιατί αν έχεις , πρέπει να χρησιμοποιησεις εκείνους και όχι το ΑΦΜ και τον αριθμό ειδοποίησης του 2010.
Διορίστηκα τον Αύγουστο του 2010 και δεν είχα απογραφεί στην πρώτη φάση, όπως και ήταν φυσικό (αφού διορίστηκα μετά). Εδώ και μια εβδομάδα προσπάθησα να μπω με το ΑΦΜ και το ειδοποιητήριο του 2010 για να κάνω την απογραφή μου, αφού ο υπάλληλος στη Διεύθυνση μου έχει πει ότι έχουν γίνει από τη Διεύθυνση τα απαραίτητα, Δεν μπορώ όμως να μπω. Μου λέει ότι είναι λάθος οι κωδικοί και ότι δεν υπάρχει απογραφή με αυτό το ΑΦΜ. Τι να κάνω; Επικοινώνησα με τον υπάλληλο και μου είπε ότι το όνομά μου και το αφμ φαίνονται κανονικά μέσα στο σύστημα. Αυτός δηλαδή το έλεγξε, όταν τον πήρα τηλέφωνο και μάλιστα το θεώρησε περίεργο ότι εγώ δεν μπορώ να μπω. τι μου προτείνετε να κάνω, δεδομένου ότι είμαι και μακριά από τη Διεύθυνση και δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταβώ εκεί;
εμ λύθηκε το μυστήριο!! Ο λογιστής σας έχει τους κωδικούς!! πάρτον τηλέφωνο να στους πει....και γω το ίδιο ακριβώς έκανα!!
ω ναι!! και γω έτσι την έπαθα...ούτε καν ήξερα πως είχα κωδικούς...πήρα τηλέφωνο και τελικά...είχα!!
στη δική μου περίπτωση πάντως, ήταν....και σε πολλών άλλων...για πάρε να δούμε...
άντε καλή απογραφή!!!!!!!! (τρώω τα πάντα, μη σκας.....στείλε κατά δω κανα καταϊφι με εκμέκ και θα σου είμαι παντοτινά ευγνωμονούσα!!! γιατί μου πεσε και το ζάχαρο...χαχαχα)