Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο σύζυγος είναι δημόσιος υπάλληλος;
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 07:45:54 pmεμ λύθηκε το μυστήριο!! Ο λογιστής σας έχει τους κωδικούς!! πάρτον τηλέφωνο να στους πει....και γω το ίδιο ακριβώς έκανα!! Εγώ μπήκα με το ΑΦΜ μου.Κάνω δήλωση με το σύζυγο. Άλλους κωδικούς taxisnet έχει ο σύζυγος κ άλλους εγώ;Επίσης, τον αριθμό μητρώου μου τον άφησα κενό... Έπρεπε;
εμ λύθηκε το μυστήριο!! Ο λογιστής σας έχει τους κωδικούς!! πάρτον τηλέφωνο να στους πει....και γω το ίδιο ακριβώς έκανα!!
Εγώ τηλ σήμερα στη
Στη συνέχεια, εκεί που ζητάει τη διεύθυνση ( οδός και αριθμός) γράφεις κανονικότατα το σχολείο και τη διεύθυνσή του.... βασικα ειναι ένας τρόπος να παρακάμψεις το σύστημα...
λοιπόν, για κοίτα την κατάσταση αίτησης. Αν γράφει εκκρεμεί τότε μπορείς να μπεις και να συμπληρώσεις. Αν γράφει επιβεβαιώθηκε τότε έγινε επιβεβαίωση των στοιχείων σου απο το γραφείο στο οποίο ανήκεις και η εφαρμογή "κλείδωσε"
είναι υποχρεωτικό αλλά μην ανησυχείς. μπορείς να μπεις και να κάνεις επικαιροποιηση...εκτός και αν έχουν ήδη κάνει ενημέρωση απο την διεύθυνσή σου...για κοίτα σε τι κατάσταση βρίσκεται η αίτησή σου..αν ακόμα 'εκκρεμεί" μπορείς να μπεις και να αλλάξεις τα στοιχεία που πρέπει...