Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι..αν μπεις ξανά στα στοχεια σου , σε ένα πορτοκαλί πλαίσιο πάνω πάνω γράφει Κατάσταση ΑίτησηςΗ αίτησή σας εκκρεμεί
Καλημέρα! Κι εγώ δεν την πήρα πρέφα την απογραφή Μπορω να κάνω τώρα; Και με τι κωδικούς; Taxisnet δεν έχω σίγουρα και το εκκαθαριστικό του 2010 δεν μου έχει έρθει ακόμα...
Παράθεση από: drakoulina στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:36:55 pmΚαλημέρα! Κι εγώ δεν την πήρα πρέφα την απογραφή Μπορω να κάνω τώρα; Και με τι κωδικούς; Taxisnet δεν έχω σίγουρα και το εκκαθαριστικό του 2010 δεν μου έχει έρθει ακόμα...όταν λες δε σου έχει έρθει τι έννοείς;Είναι το περσινό εκκαθαριστικό!!!
Παράθεση από: soul στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 02:40:29 pmΠαράθεση από: drakoulina στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:36:55 pmΚαλημέρα! Κι εγώ δεν την πήρα πρέφα την απογραφή Μπορω να κάνω τώρα; Και με τι κωδικούς; Taxisnet δεν έχω σίγουρα και το εκκαθαριστικό του 2010 δεν μου έχει έρθει ακόμα...όταν λες δε σου έχει έρθει τι έννοείς;Είναι το περσινό εκκαθαριστικό!!!Πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή και μου είπε ο λογιστής μου ότι δεν έχει έρθει ακόμα. Το περιμένει απομέρα σε μέρα αλλά δεν έχει έρθει!
Καλησπέρα,εκτός της απογραφής Δημοσίων Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2010,υπάρχει και νέα απογραφή που πρέπει να κάνουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
ναι, πρέπει να μπεις και να επικαιροποιήσεις τα στοιχεία σου....
Παράθεση από: drakoulina στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 04:58:51 pmΠαράθεση από: soul στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 02:40:29 pmΠαράθεση από: drakoulina στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:36:55 pmΚαλημέρα! Κι εγώ δεν την πήρα πρέφα την απογραφή Μπορω να κάνω τώρα; Και με τι κωδικούς; Taxisnet δεν έχω σίγουρα και το εκκαθαριστικό του 2010 δεν μου έχει έρθει ακόμα...όταν λες δε σου έχει έρθει τι έννοείς;Είναι το περσινό εκκαθαριστικό!!!Πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή και μου είπε ο λογιστής μου ότι δεν έχει έρθει ακόμα. Το περιμένει απομέρα σε μέρα αλλά δεν έχει έρθει!δεν υπάρχει περιπτωση να μην έχει έρθει το εκκαθαριστικό του 2010...μιλάμε για το ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ εκκαθαριστικό ( οικ. έτους 2009!!!!) Α οκ! Δεν το ειχα καταλάβει Εγώ πρόπερσι δεν έκανα φορολογική δήλωση! Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά!