0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι και μάλιστα θα βάλουν και πιο πολλές προσλήψεις. άλλαξαν το site, ξόδεψαν δεν ξέρω και εγώ πόσα, όπως ο άλλος ο φορέας που έδωσε γύρω στις 500.000 για αλλαγή site, και τώρα όλα τα έλυσαν.Το νέο site τους μάρανε
Παράθεση από: giannios στις Μαΐου 29, 2010, 12:49:57 amΝαι και μάλιστα θα βάλουν και πιο πολλές προσλήψεις.άλλαξαν το site, ξόδεψαν δεν ξέρω και εγώ πόσα, όπως ο άλλος ο φορέας που έδωσε γύρω στις 500.000 για αλλαγή site, και τώρα όλα τα έλυσαν.Το νέο site τους μάρανε Καλό είναι να ψάχνει κανείς λίγο, πριν μιλήσει...Και για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, καταρχήν το παλιό site ήταν κάτι περισσότερο από ... αίσχος!!Το νέο site αποτελεί εσωτερική παραγωγή του Υπουργείου http://www.ypaideias.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=399&Itemid=447&lang=elΜπορείτε να δείτε μάλιστα (στο παραπάνω link) και ποιοι συνάδελφοι έπεισαν την πολιτική ηγεσία για τις δυνατότητές τους να αναλάβουν αυτό το έργο...Επίσης το site είναι σε Joomla CMS (Ελεύθερο Λογισμικό) ...Το κόστος λοιπόν έχει να κάνει μόνο με την παραμετροποίηση (δουλειά συναδέλφων) και την ενδεχόμενη αγορά πρόσθετων components και modules (που απότι βλέπω δεν έχουν χρησιμοποιηθεί - αν και το κόστος τους είναι πολύ μικρό για επαγγελματία-αμελητεό για Υπουργείο), αλλά καλό είναι να χρησιμοποιηθούν και τέτοια στο μέλλον για τη βελτίωση της λειτουργικότητας ...Εν γένει, τo site αν και blogοφέρνει, αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης υλικού και επιδέχεται ακόμα περαιτέρω βελτιώσεις (είναι ακόμα στη δοκιμαστική έκδοση)...Τα συγχαρητήριά μου στους συναδέλφους που έπεισαν για τις δυνατότητές τους, ασχολήθηκαν και δημιούργησαν...Υ.Γ.
Ναι και μάλιστα θα βάλουν και πιο πολλές προσλήψεις.άλλαξαν το site, ξόδεψαν δεν ξέρω και εγώ πόσα, όπως ο άλλος ο φορέας που έδωσε γύρω στις 500.000 για αλλαγή site, και τώρα όλα τα έλυσαν.Το νέο site τους μάρανε
συγνώμη, δηλαδή χρειάζονται παραπάνω από ΕΝΑ (1) άτομο για να στηθεί το site;Μην τρελαθούμε κιόλας με τους αποσπασμένους πληροφορικούς του Υπουργείου
συγνώμη, δηλαδή χρειάζονται παραπάνω από ΕΝΑ (1) άτομο για να στηθεί το site;
Μην τρελαθούμε κιόλας με τους αποσπασμένους πληροφορικούς του Υπουργείου