0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: podiki στις Ιουνίου 12, 2010, 10:00:15 amΝαι μπράβο αμα κοιτάξεις τις ομάδες που διεκδικούν διορισμό θα καταλάβεις ότι δεν είναι "ομαδούλες "όπως λες αλλά ανθρωποι με κατοχυρωμένα δικαιώματα που τώρα τα ΄΄εχασαν όλα και είναι σε απόγνωση ξέρεις.... γι αυτό μην προκαλείςΣτους μόνους που θα δεχόμουν εγώ (προσωπική άποψη) να αναγνωριστούν πιο ευνοικές ρυθμίσεις διορισμού είναι σ' αυτούς που έχουν ξεχωριστά προβλήματα με την υγεία και στις πολύτεκνες μητέρες.Όλοι οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να προκαλέσω τον οποιοδήποτε!!ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!
Ναι μπράβο αμα κοιτάξεις τις ομάδες που διεκδικούν διορισμό θα καταλάβεις ότι δεν είναι "ομαδούλες "όπως λες αλλά ανθρωποι με κατοχυρωμένα δικαιώματα που τώρα τα ΄΄εχασαν όλα και είναι σε απόγνωση ξέρεις.... γι αυτό μην προκαλείς
Ρε παιδια να ρωτησω κάτι...εχω 16 μηνες ιδιωτικη προυπηρεσια και ΑΣΕΠ και δημοσια προυπηρεσια,στο νεο πίνακα θα μου αναγνωριστει και η ιδιωτικη προυπηρεσία??
Παράθεση από: ka στις Μαΐου 31, 2010, 12:05:07 amμονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠΜέγαλη ανακρίβεια αυτό που γράφεις.Όσοι είναι επιτυχόντες 07, 09 και 12 μπαίνουν με τον καλύτερο βαθμό τους. Όσοι έχουν 24 μήνες μπαίνουν στον πίνακα πριμοδοτούμενοι με την βάση του ΑΣΕΠ.Μετά προστίθενται και τα επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές, προυπηρεσία)Αυτό έχω καταλάβει απο αυτά που διάβασα.κάποια ερωτηση σχετικα με τους υπολογιστες.....θέλει και τις 7 ενότητες του ecdl γιατί εγώ μόνο 3 έχω(word, excel, internet)
μονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠ
Σώθηκες! Πόσα μόρια θα πάρεις με 16 μήνες;
Παράθεση από: podiki στις Ιουνίου 12, 2010, 10:00:15 amΝαι μπράβο αμα κοιτάξεις τις ομάδες που διεκδικούν διορισμό θα καταλάβεις ότι δεν είναι "ομαδούλες "όπως λες αλλά ανθρωποι με κατοχυρωμένα δικαιώματα που τώρα τα ΄΄εχασαν όλα και είναι σε απόγνωση ξέρεις.... γι αυτό μην προκαλείςΣτους μόνους που θα δεχόμουν εγώ (προσωπική άποψη) να αναγνωριστούν πιο ευνοικές ρυθμίσεις διορισμού είναι σ' αυτούς που έχουν ξεχωριστά προβλήματα με την υγεία και στις πολύτεκνες μητέρες.Όλοι οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να προκαλέσω τον οποιοδήποτε!!
Εγώ θα κάνω μια ερώτηση όχι για το νεό πίνακα της ... αλλά για την ... και όλους τους πολιτικούς. Αρχικά για τους πρωθυπουργούς: πόσα ένσημα έχετε στη ζωή σας;
Εγώ θα κάνω μια ερώτηση όχι για το νεό πίνακα της ... αλλά για την ... και όλους τους πολιτικούς. Αρχιά για τους πρωθυπουργούς: πόσα ένσημα έχετε στη ζωή σας;