0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Ιουνίου 07, 2010, 10:54:32 pmαρα ρε παιδια αυτος που εχει επιτυχια και στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ προηγηται εναντι αυτων που εχουν μια ή καμμία επιτυχία? τουλάχιστον μεχρι να γινει νεος ΑΣΕΠ?Αυτό από που το κατάλαβες?Γενικό σχόλιο: Η πλάκα είναι ότι δυσανασχετούμε όταν οι μαθητές μας δεν καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν. Απορώ τι θα έλεγαν αν διάβαζαν τις ερωτήσεις-διαπιστώσεις των καθηγητών τους σε αυτό το φόρουμ...
αρα ρε παιδια αυτος που εχει επιτυχια και στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ προηγηται εναντι αυτων που εχουν μια ή καμμία επιτυχία? τουλάχιστον μεχρι να γινει νεος ΑΣΕΠ?
εχω μια απορια κι οποιος πιστευει οτι μπορει ας μου τη λυσει.Υποτιθεσθω οτι ειναι καποιος επιτυχων ασεπ 2007 ή 09.Αν ξαναδωσει για να βελτιωσει την παλια του βαθμολογια το 2012, ταυτοχρονα ακυρωνει εκεινη τη βαθμολογια;Θελω να πω, μπορει παρα την αποτυχια του να ενταχθει στο νεο πινακα;
αυτος ο νεος πινακας θα ισχυσει μετα τη μεταβατικη περιοδο; ή απο φετος;
Παράθεση από: slimnitsa στις Ιουνίου 08, 2010, 07:19:03 pmεχω μια απορια κι οποιος πιστευει οτι μπορει ας μου τη λυσει.Υποτιθεσθω οτι ειναι καποιος επιτυχων ασεπ 2007 ή 09.Αν ξαναδωσει για να βελτιωσει την παλια του βαθμολογια το 2012, ταυτοχρονα ακυρωνει εκεινη τη βαθμολογια;Θελω να πω, μπορει παρα την αποτυχια του να ενταχθει στο νεο πινακα;Ναι παρά την αποτυχία του εντάσσεται στους πίνακες με την καθαρή γραπτή βαθμολογία του καλύτερου ΑΣΕΠ και προστίθενται και όλα τα υπόλοιπα σύμφωνα με το νέο νόμο. Εννοώ προσαυξήσεις από πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ.
αρα wait εγω που εχω 2 επιτυχιες 07 κ 09 και 23 κατι μορια, δεν θα ειμαι στον πινακα διαμαντοπουλου, σωστα?
Ναι μπράβο αμα κοιτάξεις τις ομάδες που διεκδικούν διορισμό θα καταλάβεις ότι δεν είναι "ομαδούλες "όπως λες αλλά ανθρωποι με κατοχυρωμένα δικαιώματα που τώρα τα ΄΄εχασαν όλα και είναι σε απόγνωση ξέρεις.... γι αυτό μην προκαλείς