0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερει κανεις να μου απαντησει με 26,6 μορια αν εχω πιθανοτηταγια μονιμο διορισμο;
Παράθεση από: markela στις Ιουνίου 04, 2010, 04:52:44 pmξερει κανεις να μου απαντησει με 26,6 μορια αν εχω πιθανοτηταγια μονιμο διορισμο;Εξαρτάται σε ποιόν κλάδο είσαι. Στους ΠΕ06 (Αγγλικών), ας πούμε, αυτός που έχει 26,00 καθαρά μόρια είναι πιστεύω γύρω στο 65 στον πίνακα και στο όριο για διορισμό με το 40% (προσωπική εκτίμηση και πρόβλεψη με βάση έναν πίνακα που έφτιαξα συνδυάζοντας τον περσινό με τις φετεινές προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κτλ κτλ).
Παράθεση από: ka στις Μαΐου 31, 2010, 12:05:07 amμονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠΜέγαλη ανακρίβεια αυτό που γράφεις.Όσοι είναι επιτυχόντες 07, 09 και 12 μπαίνουν με τον καλύτερο βαθμό τους. Όσοι έχουν 24 μήνες μπαίνουν στον πίνακα πριμοδοτούμενοι με την βάση του ΑΣΕΠ.Μετά προστίθενται και τα επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές, προυπηρεσία)Αυτό έχω καταλάβει απο αυτά που διάβασα.Η ρύθμιαη να μπαίνουν στο διαγωνισμό του 2012 με το βαθμό του ΑΣΕΠ του 07 ή 09 ισχύει μόνο για όσους έχουν τουλάχιστον 24 μήνες προϋπηρεσίας. Το λέει ξεκάθαρα!!!
μονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠ
Παράθεση από: panos2 στις Μαΐου 31, 2010, 12:18:17 amΛάθος! Ο λογάριθμος έχει δίκιο! Παράθεση από: charm_quark στις Μαΐου 31, 2010, 04:09:10 pmΠαράθεση από: ka στις Μαΐου 31, 2010, 12:05:07 amμονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠΜέγαλη ανακρίβεια αυτό που γράφεις.Όσοι είναι επιτυχόντες 07, 09 και 12 μπαίνουν με τον καλύτερο βαθμό τους. Όσοι έχουν 24 μήνες μπαίνουν στον πίνακα πριμοδοτούμενοι με την βάση του ΑΣΕΠ.Μετά προστίθενται και τα επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές, προυπηρεσία)Αυτό έχω καταλάβει απο αυτά που διάβασα.Και εγώ αυτό έχω καταλάβει ακριβώς!
Λάθος! Ο λογάριθμος έχει δίκιο!
Παράθεση από: ka στις Μαΐου 31, 2010, 12:05:07 amμονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠΜέγαλη ανακρίβεια αυτό που γράφεις.Όσοι είναι επιτυχόντες 07, 09 και 12 μπαίνουν με τον καλύτερο βαθμό τους. Όσοι έχουν 24 μήνες μπαίνουν στον πίνακα πριμοδοτούμενοι με την βάση του ΑΣΕΠ.Μετά προστίθενται και τα επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές, προυπηρεσία)Αυτό έχω καταλάβει απο αυτά που διάβασα.
Παράθεση από: ka στις Μαΐου 31, 2010, 12:05:07 amμονο οσοι εχουν συμπληρωσει 24 μηνες μπαινουν στον πινακα οι αλλοι ξαναδινουν ΑΣΕΠΜέγαλη ανακρίβεια αυτό που γράφεις.Όσοι είναι επιτυχόντες 07, 09 και 12 μπαίνουν με τον καλύτερο βαθμό τους. Όσοι έχουν 24 μήνες μπαίνουν στον πίνακα πριμοδοτούμενοι με την βάση του ΑΣΕΠ.Μετά προστίθενται και τα επιπλέον προσόντα (μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένη γλώσσα, υπολογιστές, προυπηρεσία)Αυτό έχω καταλάβει απο αυτά που διάβασα.Λαθος εχεις καταλαβει
Θα ήθελα να ξέρω πότε θα μάθουν κάποιοι να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τί διαβάζουν..Εκτός και αν κάνετε πλάκα πράγμα που εύχομαι..Μ'αρέσει που βάζετε και θαυμαστικά για να τονίσετε το λάθος των άλλων.Τουλάχιστον όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι ας γράφουμε "νομίζω","πιστεύω","εκτιμώ"..Γι αυτό έχει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο η γλώσσα μας..
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουνίου 05, 2010, 07:54:01 pmΘα ήθελα να ξέρω πότε θα μάθουν κάποιοι να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τί διαβάζουν..Εκτός και αν κάνετε πλάκα πράγμα που εύχομαι..Μ'αρέσει που βάζετε και θαυμαστικά για να τονίσετε το λάθος των άλλων.Τουλάχιστον όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι ας γράφουμε "νομίζω","πιστεύω","εκτιμώ"..Γι αυτό έχει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο η γλώσσα μας..εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Αν δεν εχεις 24 μηνες πρεπει να δωσεις ΑΣΕΠ. Αρχισε να διαβαζεις
δεν υπαρχει ουτε εναs; διαβασε καλυτερα
Στους τελικούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικώνπου θα συνταχθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμά-των του πρώτου μετά την έναρξη ισχύος του παρόντοςκαι του επόμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. εντάσσο-νται, κατ’ εξαίρεση, και: α) όσοι στις 1.7.2010 θα έχουνσυμπληρώσει τουλάχιστον εικοσιτετράμηνη (24μηνη)προϋπηρεσία και περιλαμβάνονται στους πίνακες τηςπαραγράφου 2 και β) οι μέχρι την κατάρτιση των πινάκωναυτών απολυόμενοι εκπαιδευτικοί από ιδιωτικά σχολεία,λόγω κατάργησης των σχολείων αυτών, που στις1.7.2010 θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον εικοσιτε-τράμηνη (24μηνη) προϋπηρεσία. Οι εκπαιδευτικοί αυτοίθεωρείται ότι έχουν συγκεντρώσει μέσο όρο βαθμολο-γίας πενήντα (50) μονάδες, έστω και αν δεν θα έχουνπετύχει τη βαθμολογική βάση σε διαγωνισμό τουΑ.Σ.Ε.Π.. Αν έχουν λάβει μέρος σε διαγωνισμό και έχουνσυγκεντρώσει μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από πενήντα(50) μονάδες, λαμβάνεται υπόψη αυτός ο βαθμός.