0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις αποσπάσεις δεν μετρούν τα μόρια δυσμενών.
Ούτε κ απαγορεύεται αυτός ο διαχωρισμός όμως.Οπότε γι'αυτό θεωρώ ότι πολλά ΠΥΣΠΕ λειτουργούν με βάση το τι είναι λογικό
Να διευκρινίσω επίσης ότι ούτε τα μόρια πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας είναι επί της ουσίας συγκρίσιμα μεταξύ τους
Οπότε,σε συνδυασμό και με αυτά που έγραψα παραπάνω για τη δυνατότητα απόσπασης από τη μια βαθμίδα στην άλλη,κ δεδομένου ότι δεν απαγορεύεται ρητά να τοποθετούνται πρώτα οι ανήκοντες στην οικεία βαθμίδα νομίζω ότι τα ΠΥΣΠΕ πράττουν σωστά.
Εγώ σε αυτό διαφωνώ . Από τη στιγμή που στις εγκυκλίους ρητά αναφέρεται ότι οι αποσπασμένοι τοποθετούνται όλοι μαζί συγκρινόμενοι μεταξύ τους με τα μόρια της απόσπασης, καθετί άλλο θα έπρεπε να θεωρείται " απαγορευμένο" και όχι το κάθε ΠΥΣΠΕ να λειτουργεί ανάλογα με το τι θεωρεί λογικό"
Μια ερωτηση για τις αποσπασεις εντος Πυσπε βγηκε χτες στον Νομο μου η προσκληση η ερωτηση ειναι σε σχεση με την συνυπηρετηση οταν ο συζηγος ειναι μονιμος εκπαιδευτικος εμπιπτει στον Ν 2946/2001 που εχει να επιλεξουμε Ναι/Οχι ή ο νομος αυτος αν καταλαβα καλα ειναι μονο για ενστολους;ευχαριστω